Ndriçues i varur Eglo 96947 Louie
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-30%
Ndriçues i varur Eglo 96947 Louie
Ndriçues i varur Eglo 96947 Louie
Ndriçues i varur Eglo 96947 Louie

Ndriçues i varur Eglo 96947 Louie

Available:Në gjëndje
4,900 Lek 7,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96947 pjesë e koleksionit Louie.
Për më të vegjëlit e shtëpisë që të bëjnë gjumin e qetë dhe të argëtohen kur të zgjohen.
Ndriçuesi është funksional dhe dekorativ njëkohësisht me një pamje mjaftë tërheqëse për fëmijët. I krijuar me një dizajn të veçantë dhe shumë të bukur.
Materiali çelik me figurinat ë ngjyra të ndryshme dhe kontura qelq në ngjyrë të bardhë
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 500
Diametri (në mm) 445

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 1X42W 
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96947 pjesë e koleksionit Louie. Për më të vegjëlit e shtëpisë që të bëjnë gjumin e qetë dhe të argëtohen kur të zgjohen. Ndriçuesi është funksional dhe dekorativ njëkohësisht me një pamje mjaftë tërheqëse për fëmijët. I krijuar me një dizajn të veçantë dhe shumë të bukur.
Materiali çelik me figurinat ë ngjyra të ndryshme dhe kontura qelq në ngjyrë të bardhë
Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat: Lartësia (në mm) 500 Diametri (në mm) 445
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20  Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 1X42W