Ndriçues i jashtëm Eglo 89173
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-31%
Ndriçues të jashtëm
Ndriçues të jashtëm

Ndriçues i jashtëm Eglo 89173

Available:Në gjëndje
12,900 Lek 18,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues statik i jashtëm Eglo. Modeli 89173
Ndriçues cilësor dhe i dizenjuar në mënyrë moderne.
Do të zbukurojë dhe ndriçojë hapësirën tuaj me stil. 
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm): 1130
Diametri (në mm): 600
Diametri i bazës (në mm): 250

Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP54

Ndriçues statik i jashtëm Eglo. Modeli 89173 Ndriçues cilësor dhe i dizenjuar në mënyrë moderne. Do të zbukurojë dhe ndriçojë hapësirën tuaj me stil.  Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat: Lartësia (në mm): 1130 Diametri (në mm): 600 Diametri i bazës (në mm): 250
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP54