Ndriçues i varur Eglo 62984 Canalello
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 62984 Canalello

Available:Në gjëndje
7,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 62984, pjesë e linjës Canalello.
Ndriçuesi është me një dizajn të thjeshtë, në formë hinke.
Materiali çelik me ngjyrë të bardhë.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 280
Diametri (në mm) 190

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 1X40W (nuk përfshihet në paketim)
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 62984, pjesë e linjës Canalello. Ndriçuesi është me një dizajn të thjeshtë, në formë hinke. Materiali çelik me ngjyrë të bardhë. Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat: Lartësia (në mm) 280 Diametri (në mm) 190
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2 Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 1X40W (nuk përfshihet në paketim)