Ndriçues i varur Eglo 49075 Piondro-P
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-48%
Ndriçues i varur Eglo 49075 Piondro-P
Ndriçues i varur Eglo 49075 Piondro-P
Ndriçues i varur Eglo 49075 Piondro-P

Ndriçues i varur Eglo 49075 Piondro-P

Available:Out of Stock
2,900 Lek 5,600 Lek
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49075, pjesë e linjës Piondro-P
Karakterizohet nga një dizajn i bukur dhe funksional. 
Llamba është menduar për një llambë me parametra E27.
Është e prodhuar në ngjyrë blu.
Një aksesor interesant për shtëpinë tuaj.
Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 170
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W (llambat nuk pëfshihen në paketim)
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49075, pjesë e linjës Piondro-P Karakterizohet nga një dizajn i bukur dhe funksional.  Llamba është menduar për një llambë me parametra E27. Është e prodhuar në ngjyrë blu. Një aksesor interesant për shtëpinë tuaj. Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Diametri (në mm) 170   Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W (llambat nuk pëfshihen në paketim)