Ndriçues i varur Eglo 39711 Nucetto
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39711 Nucetto

Available:Në gjëndje
6,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39711 pjesë e linjës Nucetto. Dizajn I thjeshtë minimalist dhe modern e bën këtë ndriçues idealin për ju. I përshtatshëm për të dekoruar dhe zbukuruar lehtësisht ambientet e shtëpisë apo zyrës suaj. Me material çeliku në ngjyrë të zezë. I bukur dhe i thjeshtë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 85
Lartësia e kanopit (në mm) 25
Diametri i kanopes (në mm) 105

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X4,5W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39711 pjesë e linjës Nucetto. Dizajn I thjeshtë minimalist dhe modern e bën këtë ndriçues idealin për ju. I përshtatshëm për të dekoruar dhe zbukuruar lehtësisht ambientet e shtëpisë apo zyrës suaj. Me material çeliku në ngjyrë të zezë. I bukur dhe i thjeshtë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 85
Lartësia e kanopit (në mm) 25
Diametri i kanopes (në mm) 105

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X4,5W