Ndriçues i varur Eglo 390091 Cordoba
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 390091 Cordoba

Available:Në gjëndje
44,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390091 i koleksionit Cordoba. 
Ndriçues modern me një dizajn ndryshe nga dizajnet e tjera mjaft unik në llojin e tij. I përshtatshëm për të dekoruar ambientet e brendshme qofshin ato në shtëpi apo në zyrë.
I krijuar nga material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë dhe qelqi të avulluar në ngjyrë bakri.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 250
Gjatësia (në mm) 1100

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 3X40W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390091 i koleksionit Cordoba. 
Ndriçues modern me një dizajn ndryshe nga dizajnet e tjera mjaft unik në llojin e tij. I përshtatshëm për të dekoruar ambientet e brendshme qofshin ato në shtëpi apo në zyrë.
I krijuar nga material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë dhe qelqi të avulluar në ngjyrë bakri.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 250
Gjatësia (në mm) 1100

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 3X40W