Ndriçues tavanor Eglo 33703 Milazzo
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues tavanor Eglo 33703 Milazzo

Available:Në gjëndje
11,900 Lek 22,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 33703 Milazzo
Ndricimi LED(Tunable White) 3000-6500K. Lumen: 2500
I përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme.
E veçanta e këtij ndriçuesi është bluetooth dhe boksi, me anë të të cilave mund të dëgjoni muzikë ku do ku mund të keni vendosur ndriçuesin.
Me ngjyrë të bardhë.
Ndriçuesi është i pajisur me telekomandë për kontrollin e ndiçimit.

Përmasat:
Lartësia (në mm): 55
Diametri (në mm): 390
 
Informacione teknike:
Fuqia: 19W
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurise (mbrojtje ndaj lagështisë): IP44

Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 33703 Milazzo Ndricimi LED(Tunable White) 3000-6500K. Lumen: 2500 I përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme. E veçanta e këtij ndriçuesi është bluetooth dhe boksi, me anë të të cilave mund të dëgjoni muzikë ku do ku mund të keni vendosur ndriçuesin. Me ngjyrë të bardhë. Ndriçuesi është i pajisur me telekomandë për kontrollin e ndiçimit.

Përmasat: Lartësia (në mm): 55 Diametri (në mm): 390   Informacione teknike: Fuqia: 19W Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurise (mbrojtje ndaj lagështisë): IP44