DEHIDRATUES PER FRUTA & PERIME ARIETE
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

DEHIDRATUES PER FRUTA & PERIME ARIETE

Available:Në gjëndje
5,700 Lek 7,290 Lek
Image
Secure

DEHIDRATUES PER FRUTA & PERIME ARIETE 616

 • Falë shpërndarjes së barabartë të nxehtësisë, Ariete B-Dry është një dehidratues i ushqimit që siguron avullimin e ujit duke ruajtur nivelin e mineraleve dhe vitaminave në ushqim. 
 • 5 shportat e dobishme të ndërrueshme lejojnë dehidratimin e njëkohshëm të ushqimeve të ndryshme. 
 • DEHIDRATUES PER FRUTA & PERIME ARIETE lejon të dehidratohet dhe për këtë arsye të ruajë shumë ushqime, si fruta, perime, kërpudha, barishte dhe mish, për një kohë të gjatë. 
 • Ariete B-Dry është zgjidhja më e mirë për ruajtjen afatgjatë të ushqimit, pa aditivë dhe konservues, dhe është produkti perfekt për të kombinuar shijen dhe aromën me një kuzhinë të shëndetshme! 
 • Tharja e ushqimit eshte nje menyre e shkelqyeshme per te mbajtur vlerat e tij ushqyese te paprekura
 • 5 shportat me kapak transparente lejojne shikimin e vazhdueshem te ushqimit kur thahen
 • Temperatura e rregullueshme nga 35 ° C në 70 ° C, me fuqi 245 wat


Informacione teknike

Marka

ARIETE

Tipi

Dehidratues ushqimor

Kodi

616

Fuqia

245W

Tensioni

220-240 V

Kapaciteti

5 kosha 

Shpërndarja e barabartë e nxehtësisë

Po

Procedurat e dehidrimit me ruajtjen e nivelit të mineraleve/vitaminave

Po

Shporta transparente pa BPA për të kontrolluar përparimin e dehidratimit

Po

Buton On/OFF

Po

Materiali

-

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjatesia

32 cm

Gjeresia

32 cm

Lartesia

27 cm


DEHIDRATUES PER FRUTA & PERIME ARIETE 616

 • Falë shpërndarjes së barabartë të nxehtësisë, Ariete B-Dry është një dehidratues i ushqimit që siguron avullimin e ujit duke ruajtur nivelin e mineraleve dhe vitaminave në ushqim. 
 • 5 shportat e dobishme të ndërrueshme lejojnë dehidratimin e njëkohshëm të ushqimeve të ndryshme. 
 • DEHIDRATUES PER FRUTA & PERIME ARIETE lejon të dehidratohet dhe për këtë arsye të ruajë shumë ushqime, si fruta, perime, kërpudha, barishte dhe mish, për një kohë të gjatë. 
 • Ariete B-Dry është zgjidhja më e mirë për ruajtjen afatgjatë të ushqimit, pa aditivë dhe konservues, dhe është produkti perfekt për të kombinuar shijen dhe aromën me një kuzhinë të shëndetshme! 
 • Tharja e ushqimit eshte nje menyre e shkelqyeshme per te mbajtur vlerat e tij ushqyese te paprekura
 • 5 shportat me kapak transparente lejojne shikimin e vazhdueshem te ushqimit kur thahen
 • Temperatura e rregullueshme nga 35 ° C në 70 ° C, me fuqi 245 wat


Informacione teknike

Marka

ARIETE

Tipi

Dehidratues ushqimor

Kodi

616

Fuqia

245W

Tensioni

220-240 V

Kapaciteti

5 kosha 

Shpërndarja e barabartë e nxehtësisë

Po

Procedurat e dehidrimit me ruajtjen e nivelit të mineraleve/vitaminave

Po

Shporta transparente pa BPA për të kontrolluar përparimin e dehidratimit

Po

Buton On/OFF

Po

Materiali

-

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjatesia

32 cm

Gjeresia

32 cm

Lartesia

27 cm