Click & fix Ngjites praktik universal
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-31%
Click & fix Ngjites praktik universal
Click & fix Ngjites praktik universal - Teoren
Click & fix Ngjites praktik universal - Teoren

Click & fix Ngjites praktik universal

Available:Në gjëndje
1,070 Lek 1,570 Lek
Image
Secure
E thjeshtë dhe e pastër - Ky ngjitës i gatshëm ofron një zgjidhje të shpejtë, të pastër dhe të lehtë për t’u përdorur për punë të lehta që mund ti bëni vetë .
Aplikohet në të gjitha materialet - Ideale për punë shtëpiake, siç janë bashkangjitja e objekteve dekorative, kornizave ose mbajtëseve të pallove. Ngjit materiale si druri, tulla, metali dhe shumë më tepër!
Për perdorim të brendshëm dhe të jashtëm - Ngjitësi i papërshkueshëm nga uji i Pattex ngjitet në mënyrë të përsosur dhe shpejt në stendë, si brenda për dekorim të murit ashtu edhe jashtë.
E fortë & e qëndrueshme - Kjo formulë e fortë ngjitëse lejon ngjitje të menjëhershme dhe të qëndrueshme . Kjo është zgjidhja ideale për rregullimin pa shpime ne mur me gozhda.
E thjeshtë dhe e pastër - Ky ngjitës i gatshëm ofron një zgjidhje të shpejtë, të pastër dhe të lehtë për t’u përdorur për punë të lehta që mund ti bëni vetë .
Aplikohet në të gjitha materialet - Ideale për punë shtëpiake, siç janë bashkangjitja e objekteve dekorative, kornizave ose mbajtëseve të pallove. Ngjit materiale si druri, tulla, metali dhe shumë më tepër!
Për perdorim të brendshëm dhe të jashtëm - Ngjitësi i papërshkueshëm nga uji i Pattex ngjitet në mënyrë të përsosur dhe shpejt në stendë, si brenda për dekorim të murit ashtu edhe jashtë.
E fortë & e qëndrueshme - Kjo formulë e fortë ngjitëse lejon ngjitje të menjëhershme dhe të qëndrueshme . Kjo është zgjidhja ideale për rregullimin pa shpime ne mur me gozhda.