Bolier Ferroli Titano Twin 50L
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Bolier Ferroli Titano Twin 50L

Available:Në gjëndje
39,000 Lek
Image
Secure

Bolier Ferroli Titano Twin 50L

Disa nga karakteritikat dhe pikat më të forta të bolierit Ferroli Titano Twin:

 • Shpërndarja e ujit në dy rezervuar për të përmirësuar efikasitetin dhe komoditetin
 • Ndërtimi ultra i hollë për të zvogëluar dimensionet e përgjithshme dhe për të lehtësuar instalimin edhe në hapësira të vogla
 • Projektuar për instalim horizontal ose vertikal
 • Rezistenca elektrike dhe rezervuari i brendshëm BLUE FOREVER, ultra-performues dhe i karakterizuar nga një trajtim i veçantë sipërfaqësor që zvogëlon pothuaj plotësisht mbështjelljet për funksionim afatgjatë dhe efikas.
 • Kontroll elektronik SMART në gjendje të zgjedhë konsumin sipas nevojave të përdoruesit.
 • E pajisur me modulin Wi-Fi, mund të menaxhohet nga distanca me Aplikacionin "Egea Smart"
 • Paneli dixhital i kontrollit i lexueshëm dhe kontrolle të thjeshta 
 • Anodë e dyfishtë magnezi (një për rezervuarin)
 • Valvula e sigurisë (8 bar) e furnizuar si masë standarde


Lidhja: Falë Aplikacionit "Egea Smart" të shkarkueshëm në smartphone, është e mundur të menaxhoni plotësisht TITANO TWIN duke modifikuar parametrat dhe mënyrën e funksionimit të tij.

Vendosja: Projektuar për t'u instaluar vertikalisht ose horizontalisht pa kompromentuar integritetin e ngrohësit të ujit dhe efikasitetin e tij.

Rehati dhe respekt maksimal për mjedisin: Teknologjia e përparuar e TITANO TWIN e bën larjen ose dushin një përvojë shumë të këndshme. Përmes 4 ndërprerjeve së ndryshme të fuqisë, TITANO TWIN ofron komoditet maksimal duke siguruar konsumin më të ulët të mundshëm të energjisë.

Funksioni i ri smart: Përmes funksionit Smart, bolieri menaxhon automatikisht konsumin e energjisë elektrike sipas nevojave të përdoruesit, duke e përshtatur prodhimin me kërkesën aktuale për ujë të nxehtë.

Përbërja e izolimit në poliuretani pa CFC dhe HFC kontribuon në ruajtjen e mjedisit duke mos lëshuar ndotës në atmosferë.

"Blue Forever" mbrojtja gëlqerore

 • Mbrojtja maksimale kundër shkallës së gëlqeres. Veshja speciale Blue Forever  garanton veti të shkëlqyera kundër gëlqeres dhe parandalon depozitimin e saj
 • Funksionim optimal për të gjithë ciklin e jetës. Trajtimi anti-gëlqere në përbërësit e brendshëm garanton një jetëgjatësi më të madhe të bolierit
 • Transmetimi i drejtpërdrejtë i nxehtësisë në ujë. Mungesa e gëlqeres lejon kontakt të drejtpërdrejtë me ujin, duke siguruar transferim të përsosur të nxehtësisë dhe rritje të efikasitetit dhe komoditetit.
 • Kohëzgjatja maksimale. Fakti që rezistenca, pa prani të gëlqeres, nuk mbi-nxehet garanton qëndrueshmërinë maksimale
 • Anoda e ndarë nga rezistenca. Anoda e ndarë nga rezistenca mbrohet nga depozitat e shkallës së gëlqeres, duke zgjatur funksionalitetin më të mirë referuar kohës.


 Të dhëna specifike: 


Emri i markës FERROLI
shënim GARANCIA 3 VJETE
Fuqia 1800 W
Kapaciteti 50 L
Karakteristike VERT./HORIZ. - KLASA A - WIFI
Ngjyrë E BARDH

  Bolier Ferroli Titano Twin 50L

  Disa nga karakteritikat dhe pikat më të forta të bolierit Ferroli Titano Twin:

  • Shpërndarja e ujit në dy rezervuar për të përmirësuar efikasitetin dhe komoditetin
  • Ndërtimi ultra i hollë për të zvogëluar dimensionet e përgjithshme dhe për të lehtësuar instalimin edhe në hapësira të vogla
  • Projektuar për instalim horizontal ose vertikal
  • Rezistenca elektrike dhe rezervuari i brendshëm BLUE FOREVER, ultra-performues dhe i karakterizuar nga një trajtim i veçantë sipërfaqësor që zvogëlon pothuaj plotësisht mbështjelljet për funksionim afatgjatë dhe efikas.
  • Kontroll elektronik SMART në gjendje të zgjedhë konsumin sipas nevojave të përdoruesit.
  • E pajisur me modulin Wi-Fi, mund të menaxhohet nga distanca me Aplikacionin "Egea Smart"
  • Paneli dixhital i kontrollit i lexueshëm dhe kontrolle të thjeshta 
  • Anodë e dyfishtë magnezi (një për rezervuarin)
  • Valvula e sigurisë (8 bar) e furnizuar si masë standarde


  Lidhja: Falë Aplikacionit "Egea Smart" të shkarkueshëm në smartphone, është e mundur të menaxhoni plotësisht TITANO TWIN duke modifikuar parametrat dhe mënyrën e funksionimit të tij.

  Vendosja: Projektuar për t'u instaluar vertikalisht ose horizontalisht pa kompromentuar integritetin e ngrohësit të ujit dhe efikasitetin e tij.

  Rehati dhe respekt maksimal për mjedisin: Teknologjia e përparuar e TITANO TWIN e bën larjen ose dushin një përvojë shumë të këndshme. Përmes 4 ndërprerjeve së ndryshme të fuqisë, TITANO TWIN ofron komoditet maksimal duke siguruar konsumin më të ulët të mundshëm të energjisë.

  Funksioni i ri smart: Përmes funksionit Smart, bolieri menaxhon automatikisht konsumin e energjisë elektrike sipas nevojave të përdoruesit, duke e përshtatur prodhimin me kërkesën aktuale për ujë të nxehtë.

  Përbërja e izolimit në poliuretani pa CFC dhe HFC kontribuon në ruajtjen e mjedisit duke mos lëshuar ndotës në atmosferë.

  "Blue Forever" mbrojtja gëlqerore

  • Mbrojtja maksimale kundër shkallës së gëlqeres. Veshja speciale Blue Forever  garanton veti të shkëlqyera kundër gëlqeres dhe parandalon depozitimin e saj
  • Funksionim optimal për të gjithë ciklin e jetës. Trajtimi anti-gëlqere në përbërësit e brendshëm garanton një jetëgjatësi më të madhe të bolierit
  • Transmetimi i drejtpërdrejtë i nxehtësisë në ujë. Mungesa e gëlqeres lejon kontakt të drejtpërdrejtë me ujin, duke siguruar transferim të përsosur të nxehtësisë dhe rritje të efikasitetit dhe komoditetit.
  • Kohëzgjatja maksimale. Fakti që rezistenca, pa prani të gëlqeres, nuk mbi-nxehet garanton qëndrueshmërinë maksimale
  • Anoda e ndarë nga rezistenca. Anoda e ndarë nga rezistenca mbrohet nga depozitat e shkallës së gëlqeres, duke zgjatur funksionalitetin më të mirë referuar kohës.


   Të dhëna specifike: 


  Emri i markës FERROLI
  shënim GARANCIA 3 VJETE
  Fuqia 1800 W
  Kapaciteti 50 L
  Karakteristike VERT./HORIZ. - KLASA A - WIFI
  Ngjyrë E BARDH