Bolier Ferroli Titamo Twin
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Bolier Ferroli Titamo Twin

Available:Në gjëndje
40,600 Lek
Image
Secure

Informacione të mëtejshme


Emri i markës FERROLI
shënim GARANCIA 3 VJETE
Fuqia 1800 W
Kapaciteti 100 L
Karakteristike VERT./HORIZ. - KLASA A - WIFI
Ngjyrë E BARDH

 

 • Shpërndarja e akumulimit në dy tankepër të përmirësuar efikasitetin dhe komoditetin
 • Gjeometri ultra e hollëpër të zvogëluar dimensionet e përgjithshme dhe për të lehtësuar instalimin edhe në hapësira të vogla
 • Projektuar për instalime horizontale ose vertikale
 • Rezistenca elektrike dhe rezervuari i brendshëm BLUE FOREVER, ultra-performues dhe i karakterizuar nga një trajtim i veçantë sipërfaqësor që zvogëlon pothuaj plotësisht mbështjelljet për funksionim afatgjatë dhe efikas.
 • Kontroll elektronik SMART nëgjendje të zgjedhë konsumin sipas nevojave të përdoruesit.
 • E pajisur si standard me modulin Wi-Fi, mund të menaxhohet nga distanca me Aplikacionin "Egea Smart"

FUNKSIONE

 • ECO- aktivizon kontrollin elektronik në modalitetin SMART
 • ANTILEGIONELLA
 • ANTIFRIZE- me pragun e ndërhyrjes në 5 ° C
 • Anomalitë e DIAGNOSTIKS

LIDHJA

Falë Aplikacionit "Egea Smart" të shkarkueshëm në smartphone, është e mundur të menaxhoni plotësisht TITANO TWIN duke modifikuar parametrat dhe mënyrën e funksionimit të tij.

VERSATILE

Projektuar për t'u instaluar vertikalisht ose horizontalisht pa kompromentuar integritetin e ngrohësit të ujit dhe efikasitetin e tij.

Rehati dhe respekt maksimal për mjedisin

Teknologjia e përparuar e TITANO TWIN e bën larjen ose dushin një përvojë shumë të këndshme. Përmes 4 ndërprerjeve të fuqisë së ndryshme, TITANO TWIN ofron komoditet maksimal duke siguruar konsumin më të ulët të mundshëm. Le të shohim pikat e forta të ndryshme.

FUNKSIONI I RI SMART
Përmes funksionit Smart, ngrohësi i ujit menaxhon automatikisht konsumin e energjisë elektrike sipas nevojave të përdoruesit, duke e përshtatur prodhimin me kërkesën aktuale për ujë të nxehtë.

ME SISTEMIN DIELLOR
Ato mund të punojnë me thjeshtësi ekstreme në kombinim me një sistem termik diellor për efikasitet dhe rehati maksimale.

EASY
Jashtëzakonisht të thjeshtë për t’u instaluar dhe me madhësi kompakte, janë projektuar dhe ndërtuar për të patur lehtësisht kontakt me përbërësit e brendshëm, në mënyrë që të garantojnë gjithmonë mirëmbajtje shumë të lehtë.

SHPIRT
GJELBR Përbërja e izolimit në poliuretani pa CFC dhe HFC kontribuon në ruajtjen e mjedisit duke mos lëshuar ndotës në atmosferë.

ELIXIR JET LON GJAT

"Blue Forever" mbrojtja gëlqerore e anodës

 • Mbrojtja maksimale kundër shkallës së gëlqeres. Veshja speciale Blue Forever kundër gëlqeres garanton veti të shkëlqyera kundër gëlqeres dhe parandalon depozitimin e saj
 • Funksionim optimal për të gjithë ciklin e jetës. Trajtimi anti-gëlqere në përbërësit e brendshëm garanton një zgjatje të jetës së ngrohësit të ujit
 • Transmetimi i drejtpërdrejtë i nxehtësisë në ujë. Mungesa e gurit gëlqeror lejon kontakt të drejtpërdrejtë me ujin, duke siguruar transferim të përsosur të nxehtësisë dhe rritjen pasuese të efikasitetit dhe komoditetit.
 • Kohëzgjatja maksimale. Fakti që rezistenca, pa shkallë gëlqereje, nuk mbi-nxehet garanton qëndrueshmërinë maksimale të komponentit
 • Anoda e ndarë nga rezistenca. Anoda e ndarë nga rezistenca mbrohet nga depozitat e shkallës së gëlqeres, duke zgjatur funksionalitetin më të mirë referuar kohës.

Plus produktit

 • Përmasa jashtëzakonisht kompakte dhe mundësia e instalimeve vertikale ose horizontale
 • Dizenjimielegant dhe linear për t’u futur në çdo lloj mjedisi të shtëpisë
 • Rezervuar i dyfishtëpër efikasitet më të madh
 • Kontroll elektronik SMARTpër kursime deri në 20% të energjisë elektrike
 • Vjen standard me kontroll Wi-Fi
 • Paneli dixhital i kontrollit ilexueshëm dhe kontrolle të thjeshta dhe intuitive
 • Brenda kazanëve, rezistencat elektrike trajtohen me sistemin Blue Foreverpër një jetë më të gjatë
 • Anodë e dyfishtë magnezi (një për rezervuarin)
 • Valvula e sigurisë (8 bar) e furnizuar si masë standarde

  Informacione të mëtejshme


  Emri i markës FERROLI
  shënim GARANCIA 3 VJETE
  Fuqia 1800 W
  Kapaciteti 100 L
  Karakteristike VERT./HORIZ. - KLASA A - WIFI
  Ngjyrë E BARDH

   

  • Shpërndarja e akumulimit në dy tankepër të përmirësuar efikasitetin dhe komoditetin
  • Gjeometri ultra e hollëpër të zvogëluar dimensionet e përgjithshme dhe për të lehtësuar instalimin edhe në hapësira të vogla
  • Projektuar për instalime horizontale ose vertikale
  • Rezistenca elektrike dhe rezervuari i brendshëm BLUE FOREVER, ultra-performues dhe i karakterizuar nga një trajtim i veçantë sipërfaqësor që zvogëlon pothuaj plotësisht mbështjelljet për funksionim afatgjatë dhe efikas.
  • Kontroll elektronik SMART nëgjendje të zgjedhë konsumin sipas nevojave të përdoruesit.
  • E pajisur si standard me modulin Wi-Fi, mund të menaxhohet nga distanca me Aplikacionin "Egea Smart"

  FUNKSIONE

  • ECO- aktivizon kontrollin elektronik në modalitetin SMART
  • ANTILEGIONELLA
  • ANTIFRIZE- me pragun e ndërhyrjes në 5 ° C
  • Anomalitë e DIAGNOSTIKS

  LIDHJA

  Falë Aplikacionit "Egea Smart" të shkarkueshëm në smartphone, është e mundur të menaxhoni plotësisht TITANO TWIN duke modifikuar parametrat dhe mënyrën e funksionimit të tij.

  VERSATILE

  Projektuar për t'u instaluar vertikalisht ose horizontalisht pa kompromentuar integritetin e ngrohësit të ujit dhe efikasitetin e tij.

  Rehati dhe respekt maksimal për mjedisin

  Teknologjia e përparuar e TITANO TWIN e bën larjen ose dushin një përvojë shumë të këndshme. Përmes 4 ndërprerjeve të fuqisë së ndryshme, TITANO TWIN ofron komoditet maksimal duke siguruar konsumin më të ulët të mundshëm. Le të shohim pikat e forta të ndryshme.

  FUNKSIONI I RI SMART
  Përmes funksionit Smart, ngrohësi i ujit menaxhon automatikisht konsumin e energjisë elektrike sipas nevojave të përdoruesit, duke e përshtatur prodhimin me kërkesën aktuale për ujë të nxehtë.

  ME SISTEMIN DIELLOR
  Ato mund të punojnë me thjeshtësi ekstreme në kombinim me një sistem termik diellor për efikasitet dhe rehati maksimale.

  EASY
  Jashtëzakonisht të thjeshtë për t’u instaluar dhe me madhësi kompakte, janë projektuar dhe ndërtuar për të patur lehtësisht kontakt me përbërësit e brendshëm, në mënyrë që të garantojnë gjithmonë mirëmbajtje shumë të lehtë.

  SHPIRT
  GJELBR Përbërja e izolimit në poliuretani pa CFC dhe HFC kontribuon në ruajtjen e mjedisit duke mos lëshuar ndotës në atmosferë.

  ELIXIR JET LON GJAT

  "Blue Forever" mbrojtja gëlqerore e anodës

  • Mbrojtja maksimale kundër shkallës së gëlqeres. Veshja speciale Blue Forever kundër gëlqeres garanton veti të shkëlqyera kundër gëlqeres dhe parandalon depozitimin e saj
  • Funksionim optimal për të gjithë ciklin e jetës. Trajtimi anti-gëlqere në përbërësit e brendshëm garanton një zgjatje të jetës së ngrohësit të ujit
  • Transmetimi i drejtpërdrejtë i nxehtësisë në ujë. Mungesa e gurit gëlqeror lejon kontakt të drejtpërdrejtë me ujin, duke siguruar transferim të përsosur të nxehtësisë dhe rritjen pasuese të efikasitetit dhe komoditetit.
  • Kohëzgjatja maksimale. Fakti që rezistenca, pa shkallë gëlqereje, nuk mbi-nxehet garanton qëndrueshmërinë maksimale të komponentit
  • Anoda e ndarë nga rezistenca. Anoda e ndarë nga rezistenca mbrohet nga depozitat e shkallës së gëlqeres, duke zgjatur funksionalitetin më të mirë referuar kohës.

  Plus produktit

  • Përmasa jashtëzakonisht kompakte dhe mundësia e instalimeve vertikale ose horizontale
  • Dizenjimielegant dhe linear për t’u futur në çdo lloj mjedisi të shtëpisë
  • Rezervuar i dyfishtëpër efikasitet më të madh
  • Kontroll elektronik SMARTpër kursime deri në 20% të energjisë elektrike
  • Vjen standard me kontroll Wi-Fi
  • Paneli dixhital i kontrollit ilexueshëm dhe kontrolle të thjeshta dhe intuitive
  • Brenda kazanëve, rezistencat elektrike trajtohen me sistemin Blue Foreverpër një jetë më të gjatë
  • Anodë e dyfishtë magnezi (një për rezervuarin)
  • Valvula e sigurisë (8 bar) e furnizuar si masë standarde

   Politika jonë e kthimit është 1-javore, që do të thotë që ju keni 1 javë pas marrjes së artikullit tuaj për të kërkuar një kthim.

   Për t'u kualifikuar për kthim, artikulli juaj duhet të jetë në të njëjtën gjëndje që e keni marrë, të papërdorur, me etiketa dhe në paketimin e tij origjinal.

   Për të filluar një procedurë kthimi, mund të na kontaktoni në support@teoren.al Nëse kthimi juaj pranohet, do ju dërgojmë udhëzime se si dhe ku të dërgoni paketën tuaj. Artikujt e dërguar tek ne pa kërkuar paraprakisht një kthim nuk do të pranohen.

   Ju gjithmonë mund të na kontaktoni për çdo pyetje kthimi në support@teoren.al ose shërbimin e klientit në nr: 0674040500 & 0674040501

   Dëme dhe problematika 

   Ju lutemi kontrolloni porosinë tuaj në dorëzim dhe na kontaktoni menjëherë nëse artikulli është i dëmtuar, ose nëse ju është dërguar artikulli i gabuar, në mënyrë që ne të vlerësojmë çështjen dhe ti japim zgjidhje.


   Për çdo dëmtim fizik që ndodh pas dorëzimit të produktit, mban përgjegjësi klienti. Që të shmangen këto përgjegjesi, kontrolloni gjëndjen e produktit ndërkohë që korrieri është ende aty.

   Përjashtimet/ artikujt e pakthyeshëm

   Fatkeqësisht, ne nuk mund të pranojmë kthime në artikujt:

   • e dhuruar për arsye marketingu promocionale apo të ngjashme
   • e implementuar
   • për të cilët klienti ndryshon mendje pasi ka pranuar porosinë në dorëzim

   Ju lutemi kontaktoni nëse keni pyetje ose shqetësime të tjera në lidhje me artikullin tuaj specifik.

   Shkëmbimet

   Mënyra më e shpejtë për të siguruar që të merrni atë që dëshironi është të ktheni artikullin që keni, tek korrieri në momentin e dorëzimit, dhe pasi të pranohet kthimi, bëni një blerje të veçantë për artikullin e ri.


   Rimbursimet

   Ne do t'ju njoftojmë pasi të kemi marrë dhe inspektuar kthimin tuaj dhe t'ju njoftojmë nëse rimbursimi është miratuar apo jo. Nëse miratohet, do të rimbursoheni automatikisht për mënyrën tuaj origjinale të pagesës. Ju lutemi mbani mend se mund të duhet pak kohë që banka ose kompania juaj e kartave të kreditit të përpunojë dhe konfirmojë gjithashtu rimbursimin. Nëse pagesa është kryer me para në dorë, edhe rimbursimi në atë rast do të kryhet po me para në dorë, në dyqanin ku ktheni mallin ose nga korrieri i cili do tërheqë mallin. (Në rastin e fundit, malli do të kontrollohet nga korrieri, nëse përmbush kushtet e rimbursimit.)

    

   Dërgesat

   Në qytetet Tiranë dhe Durrës kohëzgjatja e dërgimit është 1-2 ditë. Ndërsa në rrethe kohëzgjatja varion 3-5 ditë, referuar vendndodhjes.