blendy metal Ariete


Cmimi:
Sale priceLek 5,000

Përshkrimi i produktit

Blendy Metal është përzierësi i ri me linja elegante dhe performancë profesionale. E pajisur me tehe çeliku dhe një filxhan qelqi, ajo përgatit smoothie, kokteje, supa dhe kremë në sekonda.

Fuqia 300w
Gjatësia e produktit 18,00 cm
Gjerësia e produktit 15,00 cm
Lartësia e produktit 36.00 cm
Pesha e produktit 2.20 Kg
Pesha e kutisë 2.55 Kg
Pesha master 11.00 Kg

You may also like

Recently viewed