Grirës Ariete PIMMY 500W 3 IN 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Grirës Ariete PIMMY 500W 3 IN 1

Available:Në gjëndje
4,500 Lek
Image
Secure
Grirës Areiete i krijuar për përdorim dore.
Materiali i tij është cilësor dhe mjaft kompakt duke ju dhënë kështu rezultatin maksimal si një grirës.
I paisur me 3 aksesorë(koka përdorimi) për tju mundësuar një përdorim të shumfishtë për përpunimin e ushqimit si një grirës, shtrydhës, apo dhe rrahësh vezësh, kremi, etj.
Tepër i thjeshtë për tu përdorur me një garantim maksimal cilësie.
Grirës Areiete i krijuar për përdorim dore.
Materiali i tij është cilësor dhe mjaft kompakt duke ju dhënë kështu rezultatin maksimal si një grirës.
I paisur me 3 aksesorë(koka përdorimi) për tju mundësuar një përdorim të shumfishtë për përpunimin e ushqimit si një grirës, shtrydhës, apo dhe rrahësh vezësh, kremi, etj.
Tepër i thjeshtë për tu përdorur me një garantim maksimal cilësie.