BLENDER ARIETE PIMMY 0886
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

BLENDER ARIETE PIMMY 0886

Available:Në gjëndje
4,500 Lek
Image
Secure

BLENDER ARIETE PIMMY 0886

 • BLENDER ARIETE PIMMY 0886 i krijuar për përdorim dore.
 • I fuqishëm dhe me shumë qëllime, i cili falë tehut të tij të trefishtë, mund të përziejë çdo përbërës menjëherë. Është i pajisur me një komplet komplet aksesorësh, për përgatitje të ndryshme.
 • Materiali i BLENDER ARIETE PIMMY 0886 është cilësor dhe mjaft kompakt duke ju dhënë kështu rezultatin maksimal si një grirës.
 • I paisur me 3 aksesorë(koka përdorimi) për tju mundësuar një përdorim të shumfishtë për përpunimin e ushqimit, blenderin e dores, blender stativ dhe rrahesen e vezeve.
 • BLENDER ARIETE PIMMY 0886 tepër i thjeshtë për tu përdorur me një garantim maksimal cilësie.

Informacione teknike

Marka

Ariete

Kodi 0886

Fuqia shtrydhese (Watt)

500 W

Kapaciteti 500 ml

Rrihni

PO

Teh trefishte

PO

E levizshme per pastrim te lehte

PO

Aksesore per perzjerje

PO

Garancia Normale

2 vjet

 

Permasat

 

Gjatesia

5.50 cm

Gjeresia

6.50 cm

Lartesia

37.00 cm

 

BLENDER ARIETE PIMMY 0886

 • BLENDER ARIETE PIMMY 0886 i krijuar për përdorim dore.
 • I fuqishëm dhe me shumë qëllime, i cili falë tehut të tij të trefishtë, mund të përziejë çdo përbërës menjëherë. Është i pajisur me një komplet komplet aksesorësh, për përgatitje të ndryshme.
 • Materiali i BLENDER ARIETE PIMMY 0886 është cilësor dhe mjaft kompakt duke ju dhënë kështu rezultatin maksimal si një grirës.
 • I paisur me 3 aksesorë(koka përdorimi) për tju mundësuar një përdorim të shumfishtë për përpunimin e ushqimit, blenderin e dores, blender stativ dhe rrahesen e vezeve.
 • BLENDER ARIETE PIMMY 0886 tepër i thjeshtë për tu përdorur me një garantim maksimal cilësie.

Informacione teknike

Marka

Ariete

Kodi 0886

Fuqia shtrydhese (Watt)

500 W

Kapaciteti 500 ml

Rrihni

PO

Teh trefishte

PO

E levizshme per pastrim te lehte

PO

Aksesore per perzjerje

PO

Garancia Normale

2 vjet

 

Permasat

 

Gjatesia

5.50 cm

Gjeresia

6.50 cm

Lartesia

37.00 cm