Bide Esedra Bull 500
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Bide Esedra Bull 500

Available:Në gjëndje
5,000 Lek
Image
Secure

Bide Esedra Bull 500

 • Koleksioni SDR Bull500 është krijuar për të plotësuar nevojën për pajisje sanitare më të vogla.
 • Stili i bidesë ndërthuret mjaft mirë me elegancën dhe qëndrueshmërinë e saj
 • Dizenjuar në linja të harkuara,kjo bide ofron raportin ideal përmasë- formë që përmbush nevojat tuaja.

Informacione teknike

Marka

ESEDRA

Origjina

Itali

Materiali

Qeramikë

Ngjyra

E bardhë

Vendosja

Sospeso

Perfshihet rubineti

 JO

Garancia

 5 vjet

 

Permasa

Gjatësia  

50 cm

Gjerësia

38 cm 

Pesha

18 kg

Bide Esedra Bull 500

 • Koleksioni SDR Bull500 është krijuar për të plotësuar nevojën për pajisje sanitare më të vogla.
 • Stili i bidesë ndërthuret mjaft mirë me elegancën dhe qëndrueshmërinë e saj
 • Dizenjuar në linja të harkuara,kjo bide ofron raportin ideal përmasë- formë që përmbush nevojat tuaja.

Informacione teknike

Marka

ESEDRA

Origjina

Itali

Materiali

Qeramikë

Ngjyra

E bardhë

Vendosja

Sospeso

Perfshihet rubineti

 JO

Garancia

 5 vjet

 

Permasa

Gjatësia  

50 cm

Gjerësia

38 cm 

Pesha

18 kg