BERESE KREPASH RUSSEL HOBBS
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

BERESE KREPASH RUSSEL HOBBS

Available:Në gjëndje
5,990 Lek
Image
Secure
BERESE KREPASH RUSSEL HOBBS
 • Me BERESE KREPASH RUSSEL HOBBS jane gati vetem ne pak sekonda.
 • Pajisja ruan nxehtesine konstante duke zgjedhur temperaturen e deshiruar me ane te termostatit.
 • Pllaka elektrike eshte bere nga material jo ngjites, ideale per nxjerrjen dhe kthimin e lehte te krepave, gjithashtu fale dy shpatullave ju mund te beni rrotullimiin e brumit.
 • Me BERESE KREPASH RUSSEL HOBBS mund te sillni ne tryeze krepa te embla dhe te kripur shume te shijshme, petulla etj.

Informacione Teknike 

Marka:

RUSSEL HOBBS

Kodi:

20920-56

Tipi:

Berese Krepash

Fuqia:

1000 W

Diametri:

30 cm

Pllaka qe nuk ngjitin:

PO

Programe temperature:

PO

Garancia Normale:

 2 Vite

 

Permasat

Gjatesia: 32 cm
Gjeresia: 36 cm
Lartesia: 8 cm

BERESE KREPASH RUSSEL HOBBS
 • Me BERESE KREPASH RUSSEL HOBBS jane gati vetem ne pak sekonda.
 • Pajisja ruan nxehtesine konstante duke zgjedhur temperaturen e deshiruar me ane te termostatit.
 • Pllaka elektrike eshte bere nga material jo ngjites, ideale per nxjerrjen dhe kthimin e lehte te krepave, gjithashtu fale dy shpatullave ju mund te beni rrotullimiin e brumit.
 • Me BERESE KREPASH RUSSEL HOBBS mund te sillni ne tryeze krepa te embla dhe te kripur shume te shijshme, petulla etj.

Informacione Teknike 

Marka:

RUSSEL HOBBS

Kodi:

20920-56

Tipi:

Berese Krepash

Fuqia:

1000 W

Diametri:

30 cm

Pllaka qe nuk ngjitin:

PO

Programe temperature:

PO

Garancia Normale:

 2 Vite

 

Permasat

Gjatesia: 32 cm
Gjeresia: 36 cm
Lartesia: 8 cm