Bashkuesi i drejtë për shina


Cmimi:
Sale priceLek 300

Përshkrimi i produktit

Bashkuesi i drejtë për shina për spote materjal alumini, ngjyrë e zezë është ideal për fiksimin dhe zgjatimin sipas nevojës tuaj të ndriçuesve.

You may also like

Recently viewed