Aspirator Samsung NK24M3050PS
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Aspirator Samsung NK24M3050PS

Available:Në gjëndje
19,990 Lek
Image
Secure
Qëndron ekstra i pastër.
FILTËR ALUMINI QË LAHET
Një filtër alumini rezistent, që lahet lehtë mbron ventilatorin e daljes dhe zgjat jetëgjatësinë e motorit. Ai kap ajrin dhe pluhurin përpara se të bllokojë motorin ose të pengojë qarkullimin e ajrit. Dhe ka nevojë të pastrohet vetëm çdo 3-4 javë, mjaft lehtë pasi mund të lahet duke u futur lehtësisht në lavastovilje.
Mbani ajër të freskët në kuzhinën tuaj.
3 SHPEJTËSI PËRTHITHJE
3 shpejtësi të ventilatorit me fuqi të mjaftueshme motori për të ofruar sasinë e duhur të nxjerrjes, duke larguar me efikasitet avujt dhe aromat e gatimit.
Lloji: MURAL
Gjeresia: 60 CM
Fuqia thithese: 512 m3/ore
Nr.i llambave: 2
Filtra per riqarkullim te ajrit: Jo
Nivelet e thithjes: 3 nivele
Niveli i zhurmes: 70 dB
Qëndron ekstra i pastër. FILTËR ALUMINI QË LAHET Një filtër alumini rezistent, që lahet lehtë mbron ventilatorin e daljes dhe zgjat jetëgjatësinë e motorit. Ai kap ajrin dhe pluhurin përpara se të bllokojë motorin ose të pengojë qarkullimin e ajrit. Dhe ka nevojë të pastrohet vetëm çdo 3-4 javë, mjaft lehtë pasi mund të lahet duke u futur lehtësisht në lavastovilje. Mbani ajër të freskët në kuzhinën tuaj. 3 SHPEJTËSI PËRTHITHJE 3 shpejtësi të ventilatorit me fuqi të mjaftueshme motori për të ofruar sasinë e duhur të nxjerrjes, duke larguar me efikasitet avujt dhe aromat e gatimit.
Lloji: MURAL
Gjeresia: 60 CM
Fuqia thithese: 512 m3/ore
Nr.i llambave: 2
Filtra per riqarkullim te ajrit: Jo
Nivelet e thithjes: 3 nivele
Niveli i zhurmes: 70 dB