ASPIRATOR SAMSUNG NK-24M1030IS
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

ASPIRATOR SAMSUNG NK-24M1030IS

Available:Në gjëndje
14,990 Lek
Image
Secure

ASPIRATOR SAMSUNG NK-24M1030IS

 • FILTER ALUMINI QE LAHET- Nje filter alumini rezistent, qe lahet lehte mbron ventilatorin e daljes dhe zgjat jetegjatesine e motorit. Ai kap ajrin dhe pluhurin perpara se te bllokoje motorin ose te pengoje qarkullimin e ajrit. Dhe ka nevoje te pastrohet vetem çdo 3-4 jave, mjaft lehte pasi mund te lahet duke u futur lehtesisht ne lavastovilje.
 • 3 SHPEJTESI PERTHITHJE- 3 shpejtesi te ventilatorit me fuqi te mjaftueshme motori per te ofruar sasine e duhur te nxjerrjes, duke larguar me efikasitet avujt dhe aromat e gatimit.
 • Informacionet teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

NK-24M1030IS

Kategoria

Aspirator

Tipi

Inkaso me shine 

Fuqia thithese 

392 m3/ore

Numri i llambave

2

Nivelet e thithjes

3 nivele

Niveli i zhurmes 

71 dB

Filter qe lahet

PO

Filtra per riqarkullim te ajrit

JO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 60 cm

ASPIRATOR SAMSUNG NK-24M1030IS

 • FILTER ALUMINI QE LAHET- Nje filter alumini rezistent, qe lahet lehte mbron ventilatorin e daljes dhe zgjat jetegjatesine e motorit. Ai kap ajrin dhe pluhurin perpara se te bllokoje motorin ose te pengoje qarkullimin e ajrit. Dhe ka nevoje te pastrohet vetem çdo 3-4 jave, mjaft lehte pasi mund te lahet duke u futur lehtesisht ne lavastovilje.
 • 3 SHPEJTESI PERTHITHJE- 3 shpejtesi te ventilatorit me fuqi te mjaftueshme motori per te ofruar sasine e duhur te nxjerrjes, duke larguar me efikasitet avujt dhe aromat e gatimit.
 • Informacionet teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

NK-24M1030IS

Kategoria

Aspirator

Tipi

Inkaso me shine 

Fuqia thithese 

392 m3/ore

Numri i llambave

2

Nivelet e thithjes

3 nivele

Niveli i zhurmes 

71 dB

Filter qe lahet

PO

Filtra per riqarkullim te ajrit

JO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 60 cm