ASPIRATOR SAMSUNG


Cmimi:
Sale priceLek 37,990

Përshkrimi i produktit

Shijoni një kontroll më të thjeshtë me një ekran Full Touch të integruar. Paneli i tij i ndritshëm LCD është i qartë dhe i lehtë për t’u lexuar dhe ka të njëjtin kontroll intuitiv të një ekrani me prekje si të një smartphone, prandaj specifikimet e dëshiruara rregullohen me një prekje të lehtë. Pamja e tij elegante dhe ekskluzive do ta përmirësojë pamjen e kuzhinës suaj.

 

Nxjerrja maksimale (㎥ / orë):               531 ㎥/h

Klasifikimi i efikasitetit të energjisë:       B

Pesha (neto) :                                         12.8

Gjeresia:                                                  60cm

You may also like

Recently viewed