ASPIRATOR MICRO 100 VORT QUADRO

KURSE Lek 1,310

Cmimi:
Sale priceLek 4,990 Regular priceLek 6,300

Përshkrimi i produktit

• Materiali: plastikë e bardhë ABS
• Diametri nominal 100 mm.
• Rrjedha minimale e ajrit 65 m3 / orë
• Rrjedhja maksimale e ajrit: 90 m3 / orë
• Çertifikatat e IMQ SAFETY dhe IMQ PERFORMANCE.

You may also like

Recently viewed