Fshesë Korrenti Ariete 2754
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Fshesë Korrenti Ariete 2754

Available:Në gjëndje
16,990 Lek
Image
Secure

Fshesë me korrent- Ariete 2754 Garantimi i cilësisë dhe efikasitetit në pastrim. 
Produkt i krijuar për tjua bërë pastrimin e shtëpisë më të lehtë dhe pa lodhje të tepërt. 
Ka një konsum minimal energjie dhe e gjithë kjo falë përshtatjes së mekanizmit të motorrit për përdorim të vogël të energjisë dhe aftësisë për të përdorur fuqinë maksimale të thithjes duke ju dhënë kështu një pastrim perfekt dhe kursim energjie.
Fshesa Red Force nga Ariete është e pajisur me filtër HEPA.
Në paketim do të keni të përfshira 3 koka të ndryshme, 1 kokë për pastrimin e tapeteve qilimave etj, 1 kokë me pjesë furçe për pastrimin e dyshemeve dhe 1 kokë për tapiceri divane etj.

Informacione teknike

Modeli 2754
Kodi 00P275400AR0
EAN 8003705116467
Fuqia 700 W
Fshesë me korrent me depozitë plastike
Motor ciklonik me efikasitet të lartë
Kapaciteti i rezervuarit për mbeturinat 3.5 L
I përshtatshëm në përdorimin e kokave të ndryshme për pastrim
Furçë multifunksionale për tapete dhe dysheme
Filtër HEPA që mund të hiqet dhe të lahet
Kabëll që mblidhet automatikisht
Tub teleskopik alumini
Gjatësia e kabllit 5 m
Gjatësia e produktit 40.50 cm
Gjerësia e produktit 29.00 cm
Lartësia e produktit 36.00 cm

Fshesë me korrent- Ariete 2754 Garantimi i cilësisë dhe efikasitetit në pastrim. 
Produkt i krijuar për tjua bërë pastrimin e shtëpisë më të lehtë dhe pa lodhje të tepërt. 
Ka një konsum minimal energjie dhe e gjithë kjo falë përshtatjes së mekanizmit të motorrit për përdorim të vogël të energjisë dhe aftësisë për të përdorur fuqinë maksimale të thithjes duke ju dhënë kështu një pastrim perfekt dhe kursim energjie.
Fshesa Red Force nga Ariete është e pajisur me filtër HEPA.
Në paketim do të keni të përfshira 3 koka të ndryshme, 1 kokë për pastrimin e tapeteve qilimave etj, 1 kokë me pjesë furçe për pastrimin e dyshemeve dhe 1 kokë për tapiceri divane etj.

Informacione teknike

Modeli 2754
Kodi 00P275400AR0
EAN 8003705116467
Fuqia 700 W
Fshesë me korrent me depozitë plastike
Motor ciklonik me efikasitet të lartë
Kapaciteti i rezervuarit për mbeturinat 3.5 L
I përshtatshëm në përdorimin e kokave të ndryshme për pastrim
Furçë multifunksionale për tapete dhe dysheme
Filtër HEPA që mund të hiqet dhe të lahet
Kabëll që mblidhet automatikisht
Tub teleskopik alumini
Gjatësia e kabllit 5 m
Gjatësia e produktit 40.50 cm
Gjerësia e produktit 29.00 cm
Lartësia e produktit 36.00 cm