Ndriçues i varur Eglo 75354 Optica-C
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-27%
Ndriçues i varur Eglo 75354 Optica-C
Ndriçues i varur Eglo 75354 Optica-C
Ndriçues i varur Eglo 75354 Optica-C

Ndriçues i varur Eglo 75354 Optica-C

Available:Out of Stock
8,700 Lek 12,000 Lek
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 75354, pjesë e koleksionit Optica-C.
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë elegante dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj apo dhe zyrës.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo".
Materiali çelik në ngjyrën gri të hapur dhe të bardhë.
Ndriçuesi vjen së bashku me telekomandën për rregullimin e intensitetit të ndriçimit.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 350

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 2X7.5W 
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 75354, pjesë e koleksionit Optica-C. Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë elegante dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj apo dhe zyrës.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo".
Materiali çelik në ngjyrën gri të hapur dhe të bardhë. Ndriçuesi vjen së bashku me telekomandën për rregullimin e intensitetit të ndriçimit. Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Diametri (në mm) 350
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 2X7.5W