Home

Kush jemi ?

Teoren prej 15 vitesh, nëpërmjet produkteve cilësore, interpreton me origjinalitet jetesën e këndshme për çdo familje shqiptare.
Koleksionet moderne ‘Teoren‘, pasqyrojnë më së miri hijeshinë, ekuilibrin dhe shijene hollë të publikut shqiptar. Cilësinë dhe elegancën Franceze, novacionin Gjerman dhe Austriak, stilin e veçantë Italian, përsosmërinë Zviceriane dhe krijimtarinë Spanjolle do ti gjeni të gjitha me çmimet më të ndershme tek Teoren
Teoren është shembulli më i mirë në tregun shqiptar, ku cilësia e lartë takon çmimin e ndershëm dhe të gjitha pajisjet janë jetëgjatë dhe super të sigurta.

Lokacionet

Qendra Teoren rruga e kavajes
Autostrada Durres-Tirane km 15 Borak
Durres lagja 4 rruga Enver Zazani Peball bustit Azem Haldari

00335 67 40 40 500

NA NDIQNI