Elektroshtepiake-LP - Teoren
  • Transporti falas në të gjithë Shqipërinë

Kompleto kuzhinën tënde,

me markat më të mira!


6 Produkte

Behen: 144.990 Lekë

Nga: 182.990 Lekë

400K+

Klientë që na besojnë

100%

Mundësi kthimi

100%

Produkte të garantuara

Kompleto kuzhinën tënde, me markat më të mira

Të gjitha produktet e ofertës mund të blihen edhe më vete!!

View More
20,990 Lek20,990 Lek

(286 vlersime)

 Premium  

    (124 vlersime)

144,990 Lek192,990 Lek-25%OFF

Furra Beko inkaso, vjen me super çmim, perfekte për gatime  të shijshme. Fal sistemit AeroPerfekt mundëson gatime të shpejta dhe pjekje  të njëtrajtshem dhe kursim maksimal energjie. Kapacitet 72 L. I veshur me material inoksi, rezisten ndaj gërvishtjeve, ruan sheklqimin mat si ditën e parë. Pastrohet shumë lehtë, fal përbërjes së inkosit që nuk mban shenja gishtash. 

Marka : Beko / Garanci : 5 vite /Materiali Inoks / Kapacitet : 72 L / Sistemi i pjekjes:  AeroPerfekt

 

Frigoriferi Beko 300 L me 5 vite garanci. Dizajn elegant me dy kate dhe haspirë të bollshem për të gjitha produktet që ju dëshironi, por jo vetem kaq!! Sistemi MiniFrost patentë unike e markës BEKO, parandalon formimin e akullit, përmirëson ndjeshëm rujatjen e produkteve si në ajër natyral. Harxhon  më pak energji në raport me të gjitha sitemet e tjera.

Marak : Beko / Garanci : 5 vite / Materiali Inoks / Kapacitet : 300 L  / Klasi energjise A++ / Sistemi i ftohjes : MinFrost

 

Frigoriferi Beko 300 L me 5 vite garanci. Dizajn elegant me dy kate dhe haspirë të bollshem për të gjitha produktet që ju dëshironi, por jo vetem kaq!! Sistemi MiniFrost patentë unike e markës BEKO, parandalon formimin e akullit, përmirëson ndjeshëm rujatjen e produkteve si në ajër natyral. Harxhon  më pak energji në raport me të gjitha sitemet e tjera.

Marak : Beko / Garanci : 5 vite / Materiali Inoks / Kapacitet : 300 L  / Klasi energjise A++ / Sistemi i ftohjes : MinFrost


Mikrovalë inoksi nga lideri botëror i tregtimit të produkteve shtëpiake IKEA, vjen me super ofertë. Dizajn skandinav. Materiali i inoksit të përpunuar, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe ruan shkëlqimin mat si ditën e parë. Mikrovala IKEA e çertifikuar sipas të gjitha standarteve europiane. E thjeshtë në përdorim dhe kursim energjie maksimal. Me dy vite garanci.

Marka : Ikea varma / Garanci : 2 vite /Materiali Inoks 

Aspiratori Beko vjen me super çmim dhe me  dy vite garanci. Thith të gjitha aromat e pakëndshme gjatë gatimit. I fuqishëm dhe me nivel zhurme shumë të ulët pa ju shqetësuar në ambjentet tuaja. Lehtësisht i pastrueshëm. Dizajn minimalist dhe kompakt. Rrjetat e filtrimit të përbëra prej alumini të përpunuar ulin mundësinë e krijimit të baktereve. 

Marka : Beko / Garanci : 2 vite 

Air Force nga marka Rowenta , lider botëror me orgjinë italiane, në prodhimin dhe novacioneve të fshesave me korent. Zgjidhaj idela për një shtëpi të pastër, pa mundim dhe pa zhurmë. Air Force i pasjisur me opsionin smart POWR LIGHT  të thithjes. Super i fuqishëm 14.4V. Ekrani led jep të gjithë indikatorët e fshesës. Koshi plastik nuk lejon daljen e pluhurave dhe është lehtësisht i pastrueshëm. Përdoret në të gjithë shtëpinë pasi nuk ka nevoj për kabuj, mjafton një karikim.  

Marka : Rowenta  / Garanci : 2 vite / Fuqia 14.4 V

 

Granci 5 vite

Mundeësi kthimi

Paguaj në Dorëzim

juuuu

Kategoritë e produkteve të lidhura me ofertën

Shiko oferta të tjera

View More
6,300 Lek6,300 Lek

(412 vlersime)

View More
1,020 Lek1,020 Lek

(327 vlersime)

View More
1,050 Lek1,050 Lek

(241 vlersime)

View More
4,600 Lek4,600 Lek

(255 vlersime)

View More
31,500 Lek31,500 Lek

(85 vlersime)