Filtër uji Ecosoft, ABONIM 12 Mujor Sistem Standart Filtrimi RO Pure me mineralizim
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Filtër uji Ecosoft, ABONIM 12 Mujor Sistem Standart Filtrimi RO Pure me mineralizim

Available:Out of Stock
13,900 Lek
Secure

Filtër uji i kompanisë së mirënjohur "Ecosoft" një nga pesë prodhuesit e mëdhenj në botë që ofron gamën e produkteve, duke filluar nga filtrat e shtameve e deri tek sistemet industriale të "Reverse Osmosis". Sistemet Ecosoft PURE ofrojnë deri në 280 litra ujë të pijshëm në ditë. Paisja është e kompletuar me një depozitë rezervë që ju mbron nga mungesat e papritura të furnizimit me ujë.

Uji kalon përmes 6 fazave të filtrimit të tij me një kapacitet membrane rreth 75 të pajisur me filtër mineralizimi.

      1. Avantazhet e Sistemit të trajtimit të ujit Reverse Osmosis PURE i mineralizuar

 • 6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin
 • 280 L ujë të pijshëm në ditë
 • Depozita ka një kapacitet deri në 7 litra
 • Mundësia për tu montuar në pozicion vertikal apo horizontal

     2. Përfitimet e përdorimit të sistemit për trajtimin e ujit

 • Ujë i pijshëm, i pastër dhe i sigurt, e gjitha falë filtrit Ecosoft 
 • Ushqimi i shijshëm dhe i shëndetshëm i gatuar me ujin e trajtuar
 • Kafeja dhe çaji i mëngjesit do të jenë më të mira dhe me një aromë të mrekullueshme.
 • Me ujin e filtruar do të mund të merrni mineralet e nevojshme për trupin tuaj.
 • Pajisjet shtëpiake (bolieri, hekuri, tenxheret me avull, aspiratorë etj.) do të jenë të mbrojtura nga smërçi.
 • Uji i trajtuar mund të përdoret edhe për ujitjen e luleve

      3. Elementët përbërës të sistemit për trajtimin e ujit 

 • Modul filtrimi
 • Depozitë e magazinimit metalik ( kapacitet deri në 7L)
 • Rubineta “Moderne” për përfitimin e ujit të filtruar ( trajtuar )
 • Përshtatës uji për furnizim
 • Saracineskë të bombulës për depozitim
 • Set tubash me ngjyra (4 copë) për instalimin e përshtatshëm të filtrave 
 • Përshtatës Ø40 – 50 për shkarkimin e ujit pas trajtimit
 • Set filtrash të përfshira për ti zëvendësuar në momentin e përfundimit
 • Membranë DOW Filmtec ™ 75 GPD (280 L në ditë)
 • Çelësat e shërbimit për zëvendësimin e filtrave dhe membranës

      4. Fazat e trajtimit të ujit Ecosoft

Uji i rrjetit rrjedh përmes tre filtrave që bëjnë të mundur pakësimin e sedimenteve (llumit) si (ndryshk, rërë, baltë etj.), nënproduktet e klorit dhe kloruret.

Faza e katërt përfaqësohet nga membrana e Riverse Osmosis e cila pastron ujin nga papastërtitë. Uji i trajtuar mbush depozitën e sistemit.

Post-filtri i karbonit është faza e pestë e trajtimit të ujit. Uji përmban cilësi të lartë të karbonit aktiv i cili përmirëson shijen e ujit të trajtuar dhe erën e tij.

Faza e gjashtë e trajtimit të ujit është mineralizimi i tij që korrigjon njëkohësisht përbërjen minerale të ujit. E bën ujin të shëndetshëm duke pasuruar organizmin me mineralet e nevojshme që i nevojiten trupit të njeriut.

Ecosoft...Kujdeset Për Ty! 

“Pi Ujë”

Filtër uji i kompanisë së mirënjohur "Ecosoft" një nga pesë prodhuesit e mëdhenj në botë që ofron gamën e produkteve, duke filluar nga filtrat e shtameve e deri tek sistemet industriale të "Reverse Osmosis". Sistemet Ecosoft PURE ofrojnë deri në 280 litra ujë të pijshëm në ditë. Paisja është e kompletuar me një depozitë rezervë që ju mbron nga mungesat e papritura të furnizimit me ujë.

Uji kalon përmes 6 fazave të filtrimit të tij me një kapacitet membrane rreth 75 të pajisur me filtër mineralizimi.

      1. Avantazhet e Sistemit të trajtimit të ujit Reverse Osmosis PURE i mineralizuar

 • 6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin
 • 280 L ujë të pijshëm në ditë
 • Depozita ka një kapacitet deri në 7 litra
 • Mundësia për tu montuar në pozicion vertikal apo horizontal

     2. Përfitimet e përdorimit të sistemit për trajtimin e ujit

 • Ujë i pijshëm, i pastër dhe i sigurt, e gjitha falë filtrit Ecosoft 
 • Ushqimi i shijshëm dhe i shëndetshëm i gatuar me ujin e trajtuar
 • Kafeja dhe çaji i mëngjesit do të jenë më të mira dhe me një aromë të mrekullueshme.
 • Me ujin e filtruar do të mund të merrni mineralet e nevojshme për trupin tuaj.
 • Pajisjet shtëpiake (bolieri, hekuri, tenxheret me avull, aspiratorë etj.) do të jenë të mbrojtura nga smërçi.
 • Uji i trajtuar mund të përdoret edhe për ujitjen e luleve

      3. Elementët përbërës të sistemit për trajtimin e ujit 

 • Modul filtrimi
 • Depozitë e magazinimit metalik ( kapacitet deri në 7L)
 • Rubineta “Moderne” për përfitimin e ujit të filtruar ( trajtuar )
 • Përshtatës uji për furnizim
 • Saracineskë të bombulës për depozitim
 • Set tubash me ngjyra (4 copë) për instalimin e përshtatshëm të filtrave 
 • Përshtatës Ø40 – 50 për shkarkimin e ujit pas trajtimit
 • Set filtrash të përfshira për ti zëvendësuar në momentin e përfundimit
 • Membranë DOW Filmtec ™ 75 GPD (280 L në ditë)
 • Çelësat e shërbimit për zëvendësimin e filtrave dhe membranës

      4. Fazat e trajtimit të ujit Ecosoft

Uji i rrjetit rrjedh përmes tre filtrave që bëjnë të mundur pakësimin e sedimenteve (llumit) si (ndryshk, rërë, baltë etj.), nënproduktet e klorit dhe kloruret.

Faza e katërt përfaqësohet nga membrana e Riverse Osmosis e cila pastron ujin nga papastërtitë. Uji i trajtuar mbush depozitën e sistemit.

Post-filtri i karbonit është faza e pestë e trajtimit të ujit. Uji përmban cilësi të lartë të karbonit aktiv i cili përmirëson shijen e ujit të trajtuar dhe erën e tij.

Faza e gjashtë e trajtimit të ujit është mineralizimi i tij që korrigjon njëkohësisht përbërjen minerale të ujit. E bën ujin të shëndetshëm duke pasuruar organizmin me mineralet e nevojshme që i nevojiten trupit të njeriut.

Ecosoft...Kujdeset Për Ty! 

“Pi Ujë”