Bolier Ariston Velis Evo Plus Ariston
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Bolier Ariston Velis Evo Plus Ariston

Available:Out of Stock
50,000 Lek
Secure
Dizajn modern për një vendosje komode.
Ekran inteligjent me prekje BLUE TECH që tregon numrin e dusheve disiponibël.
Insialim vertikal ose horizontal.
Programim ditor
Sistem sigurie ABS 2.0 në raste kur energjia dhe uji mungojnë.
Veshja e depozitës prej titani. 
Bolier me dopjo strukturë, me kapacitet 50/80/100 l
Me aftesitë e larta teknologjike, Velis Evo Plus përbën një standart të ri të kompletuar të komfortit.

 

 

Specifika teknike:

Vëllimi i rezervuarit:    50/ 80/ 100 Litra
Opsioni i instalimit:     Horozontal/ Vertikal
Fuqia:                          1500 W/ 1500 W
Tensioni i furnizimit:    220 - 240 V
Presioni:                       8 bar

 

Dizajn modern për një vendosje komode.
Ekran inteligjent me prekje BLUE TECH që tregon numrin e dusheve disiponibël.
Insialim vertikal ose horizontal.
Programim ditor
Sistem sigurie ABS 2.0 në raste kur energjia dhe uji mungojnë.
Veshja e depozitës prej titani. 
Bolier me dopjo strukturë, me kapacitet 50/80/100 l
Me aftesitë e larta teknologjike, Velis Evo Plus përbën një standart të ri të kompletuar të komfortit.

 

 

Specifika teknike:

Vëllimi i rezervuarit:    50/ 80/ 100 Litra Opsioni i instalimit:     Horozontal/ Vertikal Fuqia:                          1500 W/ 1500 W Tensioni i furnizimit:    220 - 240 V Presioni:                       8 bar