Kategorite

Sisteme Ngrohje & Ftohje

14 produkte

Showing 1 - 14 of 14 products
Shiko
KURSE Lek 27,280
Panel diellor panele diellorePanel diellor panele diellore
Teoren Panel diellor Solimpeks 200 dhe 300 litra
Sale pricenga Lek 109,120 Regular priceLek 136,400
Zgjidhni opsionet
Kondicioner Ferroli 12000 Btu
KURSE Lek 2,600
Bolier Ferroli 80L Horizontal.
Teoren Bolier Ferroli 80L Horizontal.
Sale priceLek 11,900 Regular priceLek 14,500
KURSE Lek 2,380
Bolier Ferroli 80 L vertikal
Teoren Bolier Ferroli 80 L vertikal
Sale priceLek 11,600 Regular priceLek 13,980
KURSE Lek 2,350
Bolier
Teoren Bolier Ferroli 50L
Sale priceLek 11,300 Regular priceLek 13,650
Kondicioner Ferroli 18000 Btu
Teoren Kondicioner Ferroli 18000 Btu
Sale priceLek 102,900
Radiator i drejte elektrik me termostat
Kondicioner Ferroli 9000 Btu
Teoren Kondicioner Ferroli 9000 Btu
Sale priceLek 60,100
Kondicioner Ferroli 24000 Btu
Teoren Kondicioner Ferroli 24000 Btu
Sale priceLek 145,000
Bolier Ferroli Titamo TwinBolier Ferroli Titamo Twin
Teoren Bolier Ferroli Titamo Twin
Sale priceLek 31,800
boiler ariston
Zgjidhni opsionet
KURSE Lek 4,210
boiler ariston
Teoren Bolier Ariston VELIS Mod VLS EVO PLUS EU Ariston
Sale pricenga Lek 45,990 Regular priceLek 50,200
Zgjidhni opsionet
Kondicioner mitsubishi tokesor 12'000 Btu - Teoren
Kondicioner Mitsubishi Kireia 12'000 btu - TeorenKondicioner Mitsubishi Kireia 12'000 btu - Teoren

Recently viewed