Ndriçues tavanor Eglo 22715 Led Twister
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-58%
Ndriçues tavanor Eglo 22715 Led Twister

Ndriçues tavanor Eglo 22715 Led Twister

Available:Në gjëndje
790 Lek 1,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor tip pllafon nga Eglo. Modeli 22715 Led Twister
Me një dizajn të thjeshtë klasik dhe funksional.
Ndriçimi LED( i bardhë, i ngrohtë) 3000K. Lumen: 550
I përshtatshëm për ambiente kryesisht të brendshme.
Lloji i ndriçuesit GX53-LED
Me ngjyrë të bardhë.

Përmasat:
Diametri (në mm) 250
Pjesa e zgjatur (në mm) 80
 
Informacione teknike:
Fuqia: 1X7W
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj ujit): IP20

Ndriçues tavanor tip pllafon nga Eglo. Modeli 22715 Led Twister Me një dizajn të thjeshtë klasik dhe funksional. Ndriçimi LED( i bardhë, i ngrohtë) 3000K. Lumen: 550 I përshtatshëm për ambiente kryesisht të brendshme. Lloji i ndriçuesit GX53-LED
Me ngjyrë të bardhë.
Përmasat: Diametri (në mm) 250 Pjesa e zgjatur (në mm) 80   Informacione teknike: Fuqia: 1X7W Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj ujit): IP20