NGROHESE ROWENTA SO2330F2
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

NGROHESE ROWENTA SO2330F2

Available:Në gjëndje
6,990 Lek
Image
Secure

NGROHESE ROWENTA SO2330F2

 • Performancë e qetë- Ngrohësja është shumë e qetë gjatë kohës që është ndezur. Kështu ju mund ta përdorni kur punoni, kur shikoni televizor ose thjesht kur pushoni.
 • E lehtë për t'u ruajtur- Doreza e transportit ju lejon të merrni ngrohësen tuaj kudo që dëshironi. Për shkak të madhësisë së saj kompakte, ajo mund të ruhet lehtësisht, pa zënë shumë hapësirë.
 • Përmasa kompakte- Vendosni këtë ngrohës të vogël, por të fuqishëm pranë jush për ngrohje direkte dhe komode.
 • Fuqia e rregullueshme- Zgjidhni midis dy parametrave të fuqisë së ngrohjes. Nivelin minimal ekonomik me fuqi 1200W për orë të gjata përdorimi ose nivelin maksimal me fuqi 2400W për ngrohje të shpejtë.
 • Përhapja e nxehtësisë- Ngrohje direkte dhe e menjëhershme për rehatinë tuaj. Përdorni këtë pajisje për të ngrohur shpejt dhomën tuaj në mënyrë uniforme.
 • Ventilim i ftohtë- Ky ngrohës vjen me një opsion të ftohjes për të rifreskuar veten ose për të ventiluar zona të vogla në shtëpinë tuaj.

Informacionet teknike

Modeli:

ROWENTA

Kodi:

SO2330F2

Kategoria:

Ngrohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

2400 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

JO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

-

Funksion ventilimi:

PO

Garancia:

12 muaj

NGROHESE ROWENTA SO2330F2

 • Performancë e qetë- Ngrohësja është shumë e qetë gjatë kohës që është ndezur. Kështu ju mund ta përdorni kur punoni, kur shikoni televizor ose thjesht kur pushoni.
 • E lehtë për t'u ruajtur- Doreza e transportit ju lejon të merrni ngrohësen tuaj kudo që dëshironi. Për shkak të madhësisë së saj kompakte, ajo mund të ruhet lehtësisht, pa zënë shumë hapësirë.
 • Përmasa kompakte- Vendosni këtë ngrohës të vogël, por të fuqishëm pranë jush për ngrohje direkte dhe komode.
 • Fuqia e rregullueshme- Zgjidhni midis dy parametrave të fuqisë së ngrohjes. Nivelin minimal ekonomik me fuqi 1200W për orë të gjata përdorimi ose nivelin maksimal me fuqi 2400W për ngrohje të shpejtë.
 • Përhapja e nxehtësisë- Ngrohje direkte dhe e menjëhershme për rehatinë tuaj. Përdorni këtë pajisje për të ngrohur shpejt dhomën tuaj në mënyrë uniforme.
 • Ventilim i ftohtë- Ky ngrohës vjen me një opsion të ftohjes për të rifreskuar veten ose për të ventiluar zona të vogla në shtëpinë tuaj.

Informacionet teknike

Modeli:

ROWENTA

Kodi:

SO2330F2

Kategoria:

Ngrohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

2400 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

JO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

-

Funksion ventilimi:

PO

Garancia:

12 muaj