NGROHESE ROWENTA SO2210F0
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

NGROHESE ROWENTA SO2210F0

Available:Në gjëndje
6,490 Lek
Image
Secure

NGROHESE ROWENTA SO2210F0

 • Fuqia 2000 W- Zgjidhni midis dy parametrave të fuqisë së ngrohjes. Nivelin minimal dhe ekonomik me fuqi 1000W për orë të gjata përdorimi ose nivelin maksimal me fuqi 2000W për ngrohje të shpejtë.
 • Dritë treguese- Dalloni nëse pajisja juaj është e ndezur ose e fikur, thjesht duke parë dritën treguese.
 • Kontrolloni temperaturën- Rregulloni temperaturën e dhomës sipas dëshirës për komoditet maksimal duke përdorur termostatin ose përdorni opsionin e mbrojtjes nga ngrirja për të ruajtur temperaturën e dhomës mbi 0°C.
 • Më shumë siguri- Falë aplikimit të standarteve të fundit të sigurisë, ju mund të qendroni të qetë gjatë përdorimit të saj nga familja juaj.
 • Funksioni i freskimit- Kjo ngrohëse vjen me një opsion të ftohjes për të freskuar ose për të ventiluar zona të vogla në shtepinë tuaj.
 • E lehtë për ta ruajtur- Doreza e transportit ju lejon të merrni ngrohësen tuaj kudo që dëshironi. Për shkak të madhësisë së saj kompakte, ajo mund të ruhet lehtësisht, pa zënë shumë hapësirë.

Informacionet teknike

Modeli:

ROWENTA

Kodi:

SO2210F0

Kategoria:

Ngrohese/ Ftohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

2000 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

PO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

PO

Funksion ventilimi:

-

Garancia:

2 Vite 

NGROHESE ROWENTA SO2210F0

 • Fuqia 2000 W- Zgjidhni midis dy parametrave të fuqisë së ngrohjes. Nivelin minimal dhe ekonomik me fuqi 1000W për orë të gjata përdorimi ose nivelin maksimal me fuqi 2000W për ngrohje të shpejtë.
 • Dritë treguese- Dalloni nëse pajisja juaj është e ndezur ose e fikur, thjesht duke parë dritën treguese.
 • Kontrolloni temperaturën- Rregulloni temperaturën e dhomës sipas dëshirës për komoditet maksimal duke përdorur termostatin ose përdorni opsionin e mbrojtjes nga ngrirja për të ruajtur temperaturën e dhomës mbi 0°C.
 • Më shumë siguri- Falë aplikimit të standarteve të fundit të sigurisë, ju mund të qendroni të qetë gjatë përdorimit të saj nga familja juaj.
 • Funksioni i freskimit- Kjo ngrohëse vjen me një opsion të ftohjes për të freskuar ose për të ventiluar zona të vogla në shtepinë tuaj.
 • E lehtë për ta ruajtur- Doreza e transportit ju lejon të merrni ngrohësen tuaj kudo që dëshironi. Për shkak të madhësisë së saj kompakte, ajo mund të ruhet lehtësisht, pa zënë shumë hapësirë.

Informacionet teknike

Modeli:

ROWENTA

Kodi:

SO2210F0

Kategoria:

Ngrohese/ Ftohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

2000 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

PO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

PO

Funksion ventilimi:

-

Garancia:

2 Vite