NGROHESE PANEL FUEGO PN2000
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

NGROHESE PANEL FUEGO PN2000

Available:Në gjëndje
6,890 Lek
Image
Secure

NGROHESE PANEL FUEGO PN2000

 • NGROHESE PANEL FUEGO PN2000 ideale per te pasur ngrohtesine e deshiruar dhe per te ruajtur temperaturen kostante per nje ambjent 20-25 metra katror.
 • Me buton per ndezje dhe fikje.
 • Silent , edhe kur eshte ne fuqine maksimale.
 • NGROHESE PANEL FUEGO PN2000 ka 4 rrota ne te dy pjeset anesore qe ju lejon ta levizni kudo neper shtepi ne pozicionin qe deshironi.
 • Mund ta vendosni edhe ne mur per ta lene te fiksuar, duke i hequr rrotat.
 • Per ngrohtesine e deshiruar dhe per te ruajtur temperaturen konstante ne çdo ambient qe ju deshironi vetem me NGROHESE PANEL FUEGO PN2000.

Informacionet teknike

Modeli:

FUEGO

Kodi:

PN2000

Kategoria:

Ngrohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

2000 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

-

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

PO

Volum i ngrohjes:

-

Siperfaqe e ngrohjes:

25 m2

Funksion ventilimi:

JO

Garancia:

12 muaj

NGROHESE PANEL FUEGO PN2000

 • NGROHESE PANEL FUEGO PN2000 ideale per te pasur ngrohtesine e deshiruar dhe per te ruajtur temperaturen kostante per nje ambjent 20-25 metra katror.
 • Me buton per ndezje dhe fikje.
 • Silent , edhe kur eshte ne fuqine maksimale.
 • NGROHESE PANEL FUEGO PN2000 ka 4 rrota ne te dy pjeset anesore qe ju lejon ta levizni kudo neper shtepi ne pozicionin qe deshironi.
 • Mund ta vendosni edhe ne mur per ta lene te fiksuar, duke i hequr rrotat.
 • Per ngrohtesine e deshiruar dhe per te ruajtur temperaturen konstante ne çdo ambient qe ju deshironi vetem me NGROHESE PANEL FUEGO PN2000.

Informacionet teknike

Modeli:

FUEGO

Kodi:

PN2000

Kategoria:

Ngrohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

2000 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

-

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

PO

Volum i ngrohjes:

-

Siperfaqe e ngrohjes:

25 m2

Funksion ventilimi:

JO

Garancia:

12 muaj