NGROHESE ME GAZ FUEGO HMXD-A
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

NGROHESE ME GAZ FUEGO HMXD-A

Available:Në gjëndje
25,990 Lek
Image
Secure

NGROHESE ME GAZ FUEGO HMXD-A

 • NGROHESE ME GAZ FUEGO HMXD-A ideale per ngrohjen e ambienteve tuaj ne ditet e ftohta duke perfshire ambientet e hapura.
 • Ne forme kerpudhe e cila punon me gaz si edhe me nje dizanj modern dhe praktik e ben lehtesisht te transportueshme.

Informacionet teknike

Modeli:

FUEGO

Kodi:

HMXD-A

Kategoria:

Ngrohese

Nivelet e fuqise:

-

Fuqia:

14 KW

Menyra e ngrohjes:

Me Gaz

Opsion per ajer te ftohte:

JO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

JO

Volum i ngrohjes:

JO

Siperfaqe e ngrohjes:

JO

Funksion ventilimi:

JO

Garancia:

6 muaj

NGROHESE ME GAZ FUEGO HMXD-A

 • NGROHESE ME GAZ FUEGO HMXD-A ideale per ngrohjen e ambienteve tuaj ne ditet e ftohta duke perfshire ambientet e hapura.
 • Ne forme kerpudhe e cila punon me gaz si edhe me nje dizanj modern dhe praktik e ben lehtesisht te transportueshme.

Informacionet teknike

Modeli:

FUEGO

Kodi:

HMXD-A

Kategoria:

Ngrohese

Nivelet e fuqise:

-

Fuqia:

14 KW

Menyra e ngrohjes:

Me Gaz

Opsion per ajer te ftohte:

JO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

JO

Volum i ngrohjes:

JO

Siperfaqe e ngrohjes:

JO

Funksion ventilimi:

JO

Garancia:

6 muaj