NGROHESE LUXELL LX-2819
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

NGROHESE LUXELL LX-2819

Available:Në gjëndje
2,990 Lek
Image
Secure

NGROHESE LUXELL LX-2819

 • Per te pasur ngrohtesine e deshiruar ne te gjitha ambjentet e shtepise.
 • Me buton per ndezje dhe fikje.
 • Me 3 shufra kuarz per ngrohje.
 • Shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme vetem me NGROHESE LUXELL LX-2819.

Informacionet teknike

Modeli:

LUXELL

Kodi:

LX-2819

Kategoria:

Ngrohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

1200 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

JO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

-

Siperfaqe e ngrohjes:

12 m2

Funksion ventilimi:

JO

Garancia:

12 muaj

NGROHESE LUXELL LX-2819

 • Per te pasur ngrohtesine e deshiruar ne te gjitha ambjentet e shtepise.
 • Me buton per ndezje dhe fikje.
 • Me 3 shufra kuarz per ngrohje.
 • Shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme vetem me NGROHESE LUXELL LX-2819.

Informacionet teknike

Modeli:

LUXELL

Kodi:

LX-2819

Kategoria:

Ngrohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

1200 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

JO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

-

Siperfaqe e ngrohjes:

12 m2

Funksion ventilimi:

JO

Garancia:

12 muaj