NGROHESE FUEGO PTC-D1504YL
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

NGROHESE FUEGO PTC-D1504YL

Available:Në gjëndje
3,990 Lek
Image
Secure

NGROHESE FUEGO PTC-D1504YL

 • NGROHESE FUEGO PTC-D1504YL, nje ngrohese ajri per çdo dhome ne shtepinë tuaj.
 • NGROHESE FUEGO PTC-D1504YL ka 2 nivele te ngrohjes dhe fuqi 1500 W.
 • Ngrohesi ideal per te pasur gjithmone temperaturen e deshiruar ne ambjentet e shtepise apo zyres tuaj.

Informacionet teknike

Modeli:

FUEGO

Kodi:

PTC-D1504YL

Kategoria:

Ngrohese/ Ftohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

1500 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

PO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

PO

Volum i ngrohjes:

JO

Siperfaqe e ngrohjes:

JO

Funksion ventilimi:

PO

Garancia:

12 muaj

NGROHESE FUEGO PTC-D1504YL

 • NGROHESE FUEGO PTC-D1504YL, nje ngrohese ajri per çdo dhome ne shtepinë tuaj.
 • NGROHESE FUEGO PTC-D1504YL ka 2 nivele te ngrohjes dhe fuqi 1500 W.
 • Ngrohesi ideal per te pasur gjithmone temperaturen e deshiruar ne ambjentet e shtepise apo zyres tuaj.

Informacionet teknike

Modeli:

FUEGO

Kodi:

PTC-D1504YL

Kategoria:

Ngrohese/ Ftohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

1500 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

PO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

PO

Volum i ngrohjes:

JO

Siperfaqe e ngrohjes:

JO

Funksion ventilimi:

PO

Garancia:

12 muaj