NGROHESE FUEGO FH15
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

NGROHESE FUEGO FH15

Available:Në gjëndje
2,290 Lek
Image
Secure

NGROHESE FUEGO FH15

 • Ngrohes ajri per çdo dhome ne shtepinë tuaj
 • Me 2 nivele te ngrohjes dhe termostat te rregullueshem.
 • Dritë treguese per ndezjen dhe fikjen.
 • NGROHESE FUEGO FH15 eshte ngrohesi juaj ideal per te pasur gjithmone temperaturen e deshiruar ne ambjentet e shtepise apo zyres tuaj.

Informacionet teknike

Modeli:

FUEGO

Kodi:

FH15

Kategoria:

Ngrohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

2000 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

JO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

PO

Funksion ventilimi:

PO

Garancia:

12 muaj

NGROHESE FUEGO FH15

 • Ngrohes ajri per çdo dhome ne shtepinë tuaj
 • Me 2 nivele te ngrohjes dhe termostat te rregullueshem.
 • Dritë treguese per ndezjen dhe fikjen.
 • NGROHESE FUEGO FH15 eshte ngrohesi juaj ideal per te pasur gjithmone temperaturen e deshiruar ne ambjentet e shtepise apo zyres tuaj.

Informacionet teknike

Modeli:

FUEGO

Kodi:

FH15

Kategoria:

Ngrohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

2000 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

JO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

PO

Funksion ventilimi:

PO

Garancia:

12 muaj