NGROHESE FUEGO FH04
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

NGROHESE FUEGO FH04

Available:Në gjëndje
2,490 Lek
Image
Secure

NGROHESE FUEGO FH04

 • Ngrohese me energji elektrike e markes Fuego ne modelin FH04.
 • Funksionon ne fuqi maksimale 2000 Watt, per te siguruar ngrohje gjate gjithe dites.
 • Me funksion ftohes per te perzgjedhur dhe ventilimin edhe ne sezonin e veres.
 • NGROHESE FUEGO FH04 vjen me 2 nivele fuqie: 1000 dhe 2000 Watt, e perzgjidhni sipas deshires.
 • NGROHESE FUEGO FH04 eshte pershtatshme per perdorim ne ambiente te vogla, ne zyre dhe shtepi.

Informacionet teknike

Modeli:

FUEGO

Kodi:

FH04

Kategoria:

Ngrohese/ Ftohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

2000 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

PO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

-

Funksion ventilimi:

-

Garancia:

12 muaj

NGROHESE FUEGO FH04

 • Ngrohese me energji elektrike e markes Fuego ne modelin FH04.
 • Funksionon ne fuqi maksimale 2000 Watt, per te siguruar ngrohje gjate gjithe dites.
 • Me funksion ftohes per te perzgjedhur dhe ventilimin edhe ne sezonin e veres.
 • NGROHESE FUEGO FH04 vjen me 2 nivele fuqie: 1000 dhe 2000 Watt, e perzgjidhni sipas deshires.
 • NGROHESE FUEGO FH04 eshte pershtatshme per perdorim ne ambiente te vogla, ne zyre dhe shtepi.

Informacionet teknike

Modeli:

FUEGO

Kodi:

FH04

Kategoria:

Ngrohese/ Ftohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

2000 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

PO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

-

Funksion ventilimi:

-

Garancia:

12 muaj