NGROHESE FIRST AUSTRIA FA-5568-3
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

NGROHESE FIRST AUSTRIA FA-5568-3

Available:Në gjëndje
2,990 Lek
Image
Secure

NGROHESE FIRST AUSTRIA FA-5568-3

 • Ngrohes ajri per çdo dhome ne shtepinë tuaj.
 • Me 2 nivele te ngrohjes dhe termostat te rregullueshem dhe dritë treguese per ndezjen dhe fikjen.
 • NGROHESE FIRST AUSTRIA FA-5568-3 eshte ngrohesi juaj ideal per te pasur gjithmone temperaturen e deshiruar ne ambjentet e shtepise apo zyres tuaj.

Informacionet teknike

Modeli:

FIRST AUSTRIA

Kodi:

FA-5568-3

Kategoria:

Ngrohese/ Ftohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

2000 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

PO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

PO

Volum i ngrohjes:

-

Siperfaqe e ngrohjes:

-

Funksion ventilimi:

PO

Garancia:

12 muaj

NGROHESE FIRST AUSTRIA FA-5568-3

 • Ngrohes ajri per çdo dhome ne shtepinë tuaj.
 • Me 2 nivele te ngrohjes dhe termostat te rregullueshem dhe dritë treguese per ndezjen dhe fikjen.
 • NGROHESE FIRST AUSTRIA FA-5568-3 eshte ngrohesi juaj ideal per te pasur gjithmone temperaturen e deshiruar ne ambjentet e shtepise apo zyres tuaj.

Informacionet teknike

Modeli:

FIRST AUSTRIA

Kodi:

FA-5568-3

Kategoria:

Ngrohese/ Ftohese

Nivelet e fuqise:

2

Fuqia:

2000 W

Menyra e ngrohjes:

Elektrike

Opsion per ajer te ftohte:

PO

Opsione per mbrojtjen nga mbingrohja:

PO

Volum i ngrohjes:

-

Siperfaqe e ngrohjes:

-

Funksion ventilimi:

PO

Garancia:

12 muaj