Ndricues Gjumi Eglo 97935

KURSE Lek 740

Cmimi:
Sale priceLek 1,260 Regular priceLek 2,000

Përshkrimi i produktit

Ky ndriçues është bërë nga plastika e bardhë. Shtë e pajisur me izolim mbrojtës dhe një ndriçues LED për një dritë të bardhë të ngrohtë. Përveç kësaj, ky ndriçues ka një sensor. Ndriçuesit e prizave të serisë TINEO bindin me përdorimin e tyre praktik dhe janë të pajisur me një sensor.

You may also like

Recently viewed