Ndriçues i varur Eglo 82786 Vetro
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 82786 Vetro

Available:Në gjëndje
3,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo, modeli Vetro 82786.
Dizajni me efekt mermeri kafe dhe me një dizajn gjeometrik të stilit "Greek Key".
Ky dizajn kombinon ngjyrën e bardhë të pastër me stilin e thjeshtë dhe është perfekt për dekore elegante dhe të thjeshta.
Materiali plastikë dhe qelq.
Lloji i ndriëuesit E27-GLOBE

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 350

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W (nuk përfshihet në paketim)
Ndriçues i varur Eglo, modeli Vetro 82786. Dizajni me efekt mermeri kafe dhe me një dizajn gjeometrik të stilit "Greek Key".
Ky dizajn kombinon ngjyrën e bardhë të pastër me stilin e thjeshtë dhe është perfekt për dekore elegante dhe të thjeshta.
Materiali plastikë dhe qelq. Lloji i ndriëuesit E27-GLOBE
Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Diametri (në mm) 350
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz  Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W (nuk përfshihet në paketim)