Ndriçues i varur Eglo 49064 Somerton-P
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-56%
Ndriçues i varur Eglo 49064 Somerton-P
Ndriçues i varur Eglo 49064 Somerton-P
Ndriçues i varur Eglo 49064 Somerton-P

Ndriçues i varur Eglo 49064 Somerton-P

Available:Në gjëndje
2,900 Lek 6,600 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo, modeli 49064.
Pjesë e koleksionit SOMERTON-P. Një ndriçues dekorativ i bërë në stilin Loft (vintage), e projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave deri në 4m².
Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 350

Informacionet teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W (nuk përfshihet në paketim)
Ndriçues i varur Eglo, modeli 49064. Pjesë e koleksionit SOMERTON-P. Një ndriçues dekorativ i bërë në stilin Loft (vintage), e projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave deri në 4m². Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat: Lartësia (në mm) 1500 Diametri (në mm) 350

Informacionet teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20  Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W (nuk përfshihet në paketim)