Ndriçues i varur Eglo 39305 Penaforte
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-57%
Ndriçues i varur Eglo 39305 Penaforte
Ndriçues i varur Eglo 39305 Penaforte
Ndriçues i varur Eglo 39305 Penafortev

Ndriçues i varur Eglo 39305 Penaforte

Available:Në gjëndje
14,500 Lek 34,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo, modeli 39305.
Ndriçuesi është i linjës Penaforte. Ka një pamje moderne, elegante dhe do të sigurojë shumë ndriçim për shtëpinë tuaj.
Është me ngjyrë të bardhë me një kombinim të aluminit. Do të bëhet një aksesor luksoz për shtëpinë tuaj tuaj. 
I pështatshëm për ambiante të brendshme ndenjeje.
Me ndriçim LED të integruar, lumen 2700 (i ngrohtë, i bardhë).

Përmasat:
Gjerësia: 36.5 cm
Lartësia: 150 cm
Gjatësia: 60.5 cm

Informacione teknike: 
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Numri I llambave dhe fuqia: 1X24.5W
Voltage: 220-240V 50/60Hz
U out: 36-60V
I out: 500mA Hz 100Hz

Ndriçues i varur Eglo, modeli 39305. Ndriçuesi është i linjës Penaforte. Ka një pamje moderne, elegante dhe do të sigurojë shumë ndriçim për shtëpinë tuaj. Është me ngjyrë të bardhë me një kombinim të aluminit. Do të bëhet një aksesor luksoz për shtëpinë tuaj tuaj.  I pështatshëm për ambiante të brendshme ndenjeje. Me ndriçim LED të integruar, lumen 2700 (i ngrohtë, i bardhë).
Përmasat:
Gjerësia: 36.5 cm
Lartësia: 150 cm
Gjatësia: 60.5 cm

Informacione teknike:  Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 12V Numri I llambave dhe fuqia: 1X24.5W Voltage: 220-240V 50/60Hz U out: 36-60V I out: 500mA Hz 100Hz