Ndriçues i varur Eglo 39167 Balmes
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-47%
Ndriçues i varur Eglo 39167 Balmes
Ndriçues i varur Eglo 39167 Balmes
Ndriçues i varur Eglo 39167 Balmes

Ndriçues i varur Eglo 39167 Balmes

Available:Në gjëndje
8,800 Lek 16,900 Lek
Image
Secure
Ky është një ndriçues Eglo nga gama Balmes. Kodi i produktit është 39167.
Ndriçuesi është i varur dhe ka një formë trapezi, duke e bërë atë një dizajn të zakonshëm dhe unik njëkohësisht. E përkryer për një shtëpi moderne me tavane të larta. 
Lloji i ndriçimit E27
Materiali çelik dhe qelq i bardhë mat.

Përmasat:
Lartësia e artikullit (në mm): 1500
Diametri i artikullit (në mm): 415

Specifika teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W (nuk përfshihet në paketim)
Ky është një ndriçues Eglo nga gama Balmes. Kodi i produktit është 39167. Ndriçuesi është i varur dhe ka një formë trapezi, duke e bërë atë një dizajn të zakonshëm dhe unik njëkohësisht. E përkryer për një shtëpi moderne me tavane të larta. 
Lloji i ndriçimit E27 Materiali çelik dhe qelq i bardhë mat.
Përmasat:
Lartësia e artikullit (në mm): 1500
Diametri i artikullit (në mm): 415

Specifika teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W (nuk përfshihet në paketim)