Ndriçues mural Eglo 94151 Dakar 5
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues mural Eglo 94151 Dakar 5

Available:Në gjëndje
800 Lek
Image
Secure
Ndriçues mural Eglo. Modeli 94151, pjesë e linjës Dakar 5.
Ndriçuesi ka dizajnin e një spoti bracetë.
I përshtatshëm për ambiente të brendshme.
Trupi i ndriçuesit material alumin me ngjyrë kafe antike dhe koka e ndriçuesit qelq me ngjyrë të bardhë.
Ndriçimi LED, i ngrohtë, me lumen 340.

Përmasat:
Diametri (në mm) 125
 
Informacione teknike:
Numri i llambave dhe fuqia: 1X3.3W 
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj ujit): IP20
Ndriçues mural Eglo. Modeli 94151, pjesë e linjës Dakar 5.
Ndriçuesi ka dizajnin e një spoti bracetë. I përshtatshëm për ambiente të brendshme. Trupi i ndriçuesit material alumin me ngjyrë kafe antike dhe koka e ndriçuesit qelq me ngjyrë të bardhë. Ndriçimi LED, i ngrohtë, me lumen 340.
Përmasat: Diametri (në mm) 125   Informacione teknike: Numri i llambave dhe fuqia: 1X3.3W  Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 12V Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj ujit): IP20