Ndriçues i jashtëm Eglo 98712 Mongodio
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 98712 Mongodio

Available:Në gjëndje
5,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 75393 pjesë e koleksionit Mongodio 
Një ndriçues modern i krijuar me materialet cilësore çelik dhe plastikë në ngjyrë gri me të bardhë. I pështashëm për tu vendosur në ambiente të jashtme.
Ndriçim LED

Përmasat
Lartësia (në mm) 40
Diametri (në mm) 250
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X11.5W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 75393 pjesë e koleksionit Mongodio  Një ndriçues modern i krijuar me materialet cilësore çelik dhe plastikë në ngjyrë gri me të bardhë. I pështashëm për tu vendosur në ambiente të jashtme. Ndriçim LED
Përmasat Lartësia (në mm) 40 Diametri (në mm) 250  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X11.5W