Ndriçues tavanor Eglo 75504 Pogliola-S
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-57%
Ndriçues tavanor Eglo 75504 Pogliola-S
Ndriçues tavanor Eglo 75504 Pogliola-S
Ndriçues tavanor Eglo 75504 Pogliola-S

Ndriçues tavanor Eglo 75504 Pogliola-S

Available:Në gjëndje
1,500 Lek 3,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 75504 Pogliola-S
Ndriçues i rrumbullakët i bërë nga plastika e bardhë me efekt kristali.
Ndriçimi është LED 4000 K (e bardhë), lumen 1300.
Elemente metalike prej çeliku të bardhë.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm) 55
Diametri (në mm) 260
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X12W

 

Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 75504 Pogliola-S Ndriçues i rrumbullakët i bërë nga plastika e bardhë me efekt kristali. Ndriçimi është LED 4000 K (e bardhë), lumen 1300. Elemente metalike prej çeliku të bardhë.   Përmasat: Lartësia (në mm) 55 Diametri (në mm) 260   Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X12W