Ndriçues jashtëm Eglo 93319
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues jashtëm Eglo 93319

Available:Në gjëndje
5,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues mural Eglo. Modeli 93319
I përshtashëm për ambiente të jashtme.
Ndriçuesi ka formën e një kutie në cilën gjenden 2 llamba LED.
Ndriçimi LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë).
Materiali alumin, njyre gri.

Përmasat:
Lartësia (në mm): 180
Gjatësia (në mm): 140
Pjesa e zgjatur (në mm): 105
 
Numri i llambave dhe fuqia: 2X2.5W
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Ndriçues mural Eglo. Modeli 93319 I përshtashëm për ambiente të jashtme. Ndriçuesi ka formën e një kutie në cilën gjenden 2 llamba LED. Ndriçimi LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë). Materiali alumin, njyre gri.
Përmasat: Lartësia (në mm): 180 Gjatësia (në mm): 140 Pjesa e zgjatur (në mm): 105   Numri i llambave dhe fuqia: 2X2.5W Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44