THARESE FLOKESH REMINGTON D5210
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-25%
THARESE FLOKESH REMINGTON D5210
THARESE FLOKESH REMINGTON D5210
THARESE FLOKESH REMINGTON D5210

THARESE FLOKESH REMINGTON D5210

Available:Në gjëndje
3,490 Lek 4,690 Lek
Image
Secure

THARESE FLOKESH REMINGTON D5210

 • Tharese Remington D5210 ofron nje tharje flokesh me cilesi te larte, per t'ju ndihmuar te arrini ate pamje te mendafshte dhe te lemuar çdo here ne floket tuaj.
 • Cilesimet e nxehtesise dhe shpejtesise- THARESE FLOKESH REMINGTON D5210 ka nje motor te fuqishem 2200 W per stilim super te shpejte. Ju mund te zgjidhni nga tre cilesimet e nxehtesise nga e ulet, ne mesatare, ne te larte dhe dy cilesime shpejtesie ne varesi te menyres se si deshironi te stiloni floket tuaj.

 • Per tharje te shpejte, perdorni funksionin e nxehtesise se larte / shpejtesise se larte vetem me THARESE FLOKESH REMINGTON D5210.

Informacione Teknike

Marka:

Remington

Kodi:

D5210

Fuqia:

2200 W

Perqendrues ajri:

PO

Difuzor:

JO

Funksion ionik:

JO
Nivelet e temperatures dhe shpejtesise:

3

Buton per ajer te ftohte:

PO
Garancia normale:

3 vite

THARESE FLOKESH REMINGTON D5210

 • Tharese Remington D5210 ofron nje tharje flokesh me cilesi te larte, per t'ju ndihmuar te arrini ate pamje te mendafshte dhe te lemuar çdo here ne floket tuaj.
 • Cilesimet e nxehtesise dhe shpejtesise- THARESE FLOKESH REMINGTON D5210 ka nje motor te fuqishem 2200 W per stilim super te shpejte. Ju mund te zgjidhni nga tre cilesimet e nxehtesise nga e ulet, ne mesatare, ne te larte dhe dy cilesime shpejtesie ne varesi te menyres se si deshironi te stiloni floket tuaj.

 • Per tharje te shpejte, perdorni funksionin e nxehtesise se larte / shpejtesise se larte vetem me THARESE FLOKESH REMINGTON D5210.

Informacione Teknike

Marka:

Remington

Kodi:

D5210

Fuqia:

2200 W

Perqendrues ajri:

PO

Difuzor:

JO

Funksion ionik:

JO
Nivelet e temperatures dhe shpejtesise:

3

Buton per ajer te ftohte:

PO
Garancia normale:

3 vite