STILUES FLOKESH KREHER FIRST AUSTRIA FA-5663
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-30%
STILUES FLOKESH KREHER FIRST AUSTRIA FA-5663

STILUES FLOKESH KREHER FIRST AUSTRIA FA-5663

Available:Në gjëndje
2,090 Lek 2,990 Lek
Image
Secure

STILUES FLOKESH KREHER FIRST AUSTRIA FA-5663

 • STILUES FLOKESH KREHER FIRST AUSTRIA FA-5663 me kokë qeramike dhe fuqi 37 W. Do t'ju ndihmojë t'i krihni flokët si të doni pa i dëmtuar, ndërsa mund të arrijë temperatura deri në 200 ° C.
 • Me teknologjinë jonike, kundër kërcitjes, ofron shkëlqim shtesë për flokët tuaj dhe jep një rezultat jashtëzakonisht profesional. 
 • STILUES FLOKESH KREHER FIRST AUSTRIA FA-5663 përfshin kabllon 1.85 metra të gjatë.

Informacionet teknike

Marka:

First Austria

Kodi:

FA-5663

Kategoria:

Kreher-Piaster

Fuqia:

37 W

Lloji i pllakave: Qeramike

Funksion ionik:

PO

Gjatesia e kordonit: 1.85 m
Garancia: -


STILUES FLOKESH KREHER FIRST AUSTRIA FA-5663

 • STILUES FLOKESH KREHER FIRST AUSTRIA FA-5663 me kokë qeramike dhe fuqi 37 W. Do t'ju ndihmojë t'i krihni flokët si të doni pa i dëmtuar, ndërsa mund të arrijë temperatura deri në 200 ° C.
 • Me teknologjinë jonike, kundër kërcitjes, ofron shkëlqim shtesë për flokët tuaj dhe jep një rezultat jashtëzakonisht profesional. 
 • STILUES FLOKESH KREHER FIRST AUSTRIA FA-5663 përfshin kabllon 1.85 metra të gjatë.

Informacionet teknike

Marka:

First Austria

Kodi:

FA-5663

Kategoria:

Kreher-Piaster

Fuqia:

37 W

Lloji i pllakave: Qeramike

Funksion ionik:

PO

Gjatesia e kordonit: 1.85 m
Garancia: -