Piastër flokësh Philips BHS375/00
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Piastër flokësh Philips BHS375/00

Available:Në gjëndje
3,690 Lek
Image
Secure
Piastër flokësh nga marka e mirënjohur Philips.
Produkt i një cilësie maksimale me efekt të menjëhershëm.
I duhuri për trajtimin e flokëve dhe rregullimin e tryre.
Në mënyrë që të përfitoni rezultatin e dëshiruar.

Informacione teknie

Funksion jonizues: Po
Temperatura maksimale: 220 °C
Marka: Philips
Modeli: BHS375/00
Garancia: 24 Muaj
Pllaka: Qeramike

Piastër flokësh nga marka e mirënjohur Philips.
Produkt i një cilësie maksimale me efekt të menjëhershëm.
I duhuri për trajtimin e flokëve dhe rregullimin e tryre.
Në mënyrë që të përfitoni rezultatin e dëshiruar.

Informacione teknie

Funksion jonizues: Po
Temperatura maksimale: 220 °C
Marka: Philips
Modeli: BHS375/00
Garancia: 24 Muaj
Pllaka: Qeramike